Za telo ove devojke kažu da je najsavršenije na svetu – otkrila je laganu vežbu kojoj duguje sve

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Transformisala je svoj izgled.

Ćerka poznatog američkog komičara i voditelja Stiva Harvija, Lori Harvi poznata je po svojoj karijeri modela i preduzetnice. Takođe je poznata po zabavljanju sa velikim zvezdama, pa je tako skoro dve godine bila je u vezi sa glumcem Majklom B. Džordanom, jednim od najlepših muškaraca na svetu. Par je počeo da se zabavlja u novembru 2020. a izvor blizak Lori rekao je da ona „nije bila spremna da se posveti“ i da je „veoma fokusirana na svoju karijeru“.

Foto: TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na svoj 26. rođendan u januaru 2023. Lori je objavila svoju vezu sa glumcem Damsonom Idrisom.

Uprkos vezama sa poznatima, ona je u žižu javnosti dospela kada se pojavila na Met Gali prošle godine, u haljini koja je naglašavala njene neverovatno zategnute trbušnjake.

Lori Harvi
Foto: Stephen Lovekin/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

U jednom od njenih TikTok-ova, manekenka je govorila o vežbanju koje je odgovorno za njen čvrst stomak a to je – pilates.

Harvi je priznala da nije bila zadovoljna svojim izgledom i zbog toga je odlučila da promeni svoj režim vežbanja i u njega ubaci pilates.

Foto: Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Dosledno sam radila pilates tokom prošle godine. Uz kalorijski deficit i 5, 6 kardio treninga (ponekad i dva dnevno), izgubila sam 15 kilograma. Samo pilatesom nećete izgubiti težinu. To će vam samo dati duge, vitke mišiće.“

Harvi priznaje da se njen režim nekim ljudima može činiti ekstremnim, ali to je ono što je njoj odgovaralo.

Nakon što je Harvi otkrila svoju rutinu vežbanja, internet pretrage za pilatesom su naglo porasle. Mnoge Jutjuberke su isprobale njen režim i imale pozitivne rezultate već nakon nedelju dana.

Ako želite da isprobate vežbanje trbušnjaka u udobnosti svog doma, najbolja opcija za postizanje jačeg i vitkijeg tela je zidni pilates, koji je doživeo bum poslednjih nekoliko godina.

Zidni pilates je vrsta pilatesa koja podrazumeva pritiskanje jednog ili više delova tela (uglavnom stopala) uza zid dok izvodite pokrete kao što su sto, čučnjevi na zidu ili daska.

Zid je tu da ne samo da obezbedi ravnotežu i stabilnost, već i da pruži otpor. I dok će vaša zadnjica i stomak najviše osećati umor, uz vežbe koje ciljaju na vaše ruke i grudi i gornji deo telo će se poprilično znoj.

***

Bonus video: Vežbe za zadnjicu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram