Vežba koja telo Kejt Midlton održava izvajanim i toniranim

Kejt Midlton
Vojvotkinja zna kako da održi liniju, Foto: Andy Buchanan/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Često se pitamo kako članovi kraljevske porodice imaju vremena i za vežbanje, a tokom dana kada je ova porodica imala sportske aktivnosti mogli smo da se uverimo da Kejt Midlton sigurno trenira. Pokazala je svoje izvajane noge i svi smo bili zadivljeni, a otkrivamo i vežbu kojom to postiže.

Vojvotkinja ima savršene noge – izvežbane, bez trunke sala i celulita, kao kod poznatih manekenki, a mnoge od nas zanima kako to postiže?

Već se zna da je supruga princa VIlijama oduvek bila ljubiteljka sporta, te se i u srednjoj školi bavila brojnim aktivnostima poput igranaj tenisa, plivanja i trčanja – međutim to nisu vežbe kojima postiže svoju veličinu xs.

Kako prenosi DailyMail, vojvotkinja od Kembridža je veliki ljubitelj ‘plenka’, i to sa dobrim razlogom. Uz pravilnu formu, plenking jača nekoliko mišićnih grupa u jednom pokretu, uključujući trbušne mišiće, tetive leđa i gluteuse.

Dovoljno je da ovoj vežbi posvetite samo pet minuta na dan i bićete iznenađeni rezultatima. Pokreta nema, zato je najvažnije pravilno držati telo.

Kejt navodno radi tri verzije plenka: klasičan, gde se držite u položaju za sklekove; bočni, gde ste balansirani na jednoj strani držeći se jednom podlakticom; i plenk za „skakanje padobranom“, gde ležite na podu i polako podižete grudi od zemlje. Ona drži svaki pokret 45 sekundi i ponavlja ga do 10 puta.

Znoj lije, ali rezultati se postižu.

***

Bonus video: Joga za zauzete mame

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram