Stjuardesa smršala 100 kilograma i postala planetarna senzacija

Foto:instagram.com/nadinephyllisfittt/

Preokrenula život iz korena.

Nadin, koja živi u Australiji, smršala je nešto više od 100 kg za godinu i po dana zahvaljujući operaciji želuca.

Ona je majka koja je nedavno dobila posao stjuardese koji je želela dugi niz godina, ali je rekla da je njeno zdravlje oduvek bila glavna prepreka. Nadin je dobila hiljade obožavalaca na društvenim mrežama jer je podelila svoje putovanje i podsetila njene pratioce da je sve moguće.

Ova 28-godišnjakinja je rekla da je najteži deo njenog puta bio to da nauči da uživa u hrani umereno, a da se ne oseća krivom nakon godina prejedanja i poremećaja u ishrani. Nadin je postala viralna na TikToku nakon što je podelila svoj dramatičan gubitak težine kada je dobila svoj novi posao stjuardese.

@nadinephyllisfittt Size 28 to size 10 - and now I get to wear a prettier uniform 🥰 #gastricsleeveaustralia #bariatriccommunity #gastricbypass #weightlossjourney #wls #vsg #rny #weightloss #weightlosstransformation #postopvsg #vsgcommunity #vsgaustralia #vsgjourney #vsgsupport #vsgsurgery #bariatricbabes #duodenalswitch #duodenalswitchsurgery #bariatricqueen #weightlosssurgery #bariatricqueen #glowup #glowupforreal #glowupchallenge ♬ This Is a Work of Art (Sketchy) - Dubskie

Iako njena avio kompanija nema nikakva pravila kada je u pitanju kilaža osoblja, potrebno je da svaka stjuardesa ima „odlično“ zdravlje i kondiciju, kao i sposobnost da pliva 50 metara potpuno obučena bez pomoći.

„Lepa pre i posle. Neverovatan trud!“, odgovorila je jedna žena.

„Bravo, inspiracija, mora da se osećaš mnogo bolje“, rekao je drugi.

@nadinephyllisfittt Some days I eat a lot more/less. I try to listen to my body and make sure I stay present while eating (as much as possible with an energetic toddler). Mindfulness while eating is very helpful to me! #gastricsleeveaustralia #bariatriccommunity #gastricbypass #weightlossjourney #weightlosssurgery #wls #vsg #rny #weightloss #weightlosstransformation #postopvsg #vsgcommunity #vsgaustralia #vsgjourney #vsgsupport #vsgsurgery #bariatricbabes #duodenalswitch #duodenalswitchsurgery #weightlosscheck ♬ It's A Wrap - Sped Up - Mariah Carey

„Odbijam da verujem da je ovo ista osoba“, dodao je šokirani gledalac.

Pre operacije, mama se borila sa poremećenom ishranom ali uči da održava zdrav i uravnotežen odnos sa hranom. „Mislim da je to nešto na čemu ću morati da radim do kraja života ali ja sam ok sa tim“, rekla je Nadin u objavi na svojoj popularnoj Instagram stranici.

Takođe je rekla da će je mučiti krivica nakon uživanja u poslastici ili hrani za koju se smatra da je „nezdrava“.

„Kad god sam uživala u svojoj omiljenoj hrani, uvek je bilo osećanja negativnosti ili neuspeha“, rekla je u drugom postu.

„Konačno sam u mogućnosti da uživam u svojim omiljenim poslasticama u umerenim količinama i to je bila jedna od najboljih stvari koje sam naučila na svom putovanju.“

Nadin je podsetila svoje pratioce da je volela sebe i pre operacije, ali sada ima ‘novi život’.

„Uvek sam mislila da ću mrzeti da se osvrćem na svoje fotografije ‘pre’ – ali istina je suprotna. Volim sve verzije sebe. Morala sam da prođem kroz sve što imam da bih stigla tamo gde sam danas“, napisala je na mreži.

„Zahvalna sam na svemu – osećam da imam perspektivu i razumevanje koje ne bih da nisam bila devojka sa leve strane.“

Ljudi koji se podvrgnu operaciji želuca jedu mnogo manje obroke jer procedura smanjuje veličinu stomaka ograničavajući koliko se može konzumirati u jednom trenutku.

Posle operacije moraju da se drže tečne dijete, a zatim mogu da pređu na male obroke čvršće hrane oko osam nedelja kasnije.

„Nekih dana jedem više/manje. Trudim se da slušam svoje telo i da budem prisutna dok jedem (što je više moguće sa energičnim mališanom),“ rekla je u opisu videa.

***

Bonus video: Vežbe za zadnjicu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram