Neverovatna transformacija! Nije se samo prepolovila, ona je druga osoba

Foto:Destiny McDonald / SWNS / SWNS / Profimedia

Ovo nije samo priča o gubitku kilaže. Neverovatna promena!

Destini Mekdonalds (24) je uspela za dve godine da prepolovi svoju težinu – sa 136 kilograma, došla je do 66.

Ona se oduvek borila sa prekomernom kilažom, a najviše tokom tinejdžerskih godina kada je nalazila utehu u jelu zbog maltretiranja koje je doživljavala u srednjoj školi.

Foto: Destini Mekdonalds Credit line: Destiny McDonald / SWNS / SWNS / Profimedia

Nakon završetka škole, Destini je nastavila da se goji, a sa 22 godine imala je preko 136 kilograma. Tada je odlučila da se podvrgne operaciji smanjenja želuca koja joj je promenila život.

#related-news_0

„Nikada se nisam osećala prihvaćeno u društvu. U školi sam bila žrtva zbog svog izgleda, ali umesto da uradim nešto po tom pitanju, ja sam samo jela sve više i više. Kada sam bila na koledžu, dostigla sam svoju najveću težinu – 140 kilograma“, rekla je za „WalesOnline“.

„Traženje odeće bila je noćna mora, a svaki put kada bih stala na vagu plakala bih. Sećam se da sam tražila haljinu za venčanje i plakala sam u svakoj radnji jer nisam mogla da je nađem. Znala sam za rizik koji nosi operacija, ali sam očajnički želela sebi da pružim šansu za zdrav i normalan život“.

Foto: Credit line: Destini Mekdonalds Destiny McDonald / SWNS / SWNS / Profimedia

Pre operacije, ona je morala da smrša 13 kilograma, što je bilo dovoljno da je motiviše da promeni način života i iskoristi priliku za novi početak. Operacija je prošla u najboljem redu, a ona je odmah nakon oporavka počela sa drugačijim načinom života.

Foto: Destini Mekdonalds Credit line: Destiny McDonald / SWNS / SWNS / Profimedia

Počela je da ide u teretanu šest puta nedeljno i da se hrani zdravije. Zamenila je brzu hranu i slatkiše voćem i povrćem, granolama, proteinskim šejkovima, a striktno je pazila i na unos kalorija na dnevnom nivou.

Foto: Destini Mekdonalds Credit line: Destiny McDonald / SWNS / SWNS / Profimedia

Sada, dve godine kasnije, Destini ima 66 kilograma. Vodi zdraviji način života i napokon je zadovoljna svojim fizičkim izgledom.

***

BONUS VIDEO: Hrana i zagađen vazduh – kako očistiti organizam

Pratite nas i na društvenim mrežama:Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram