Severina je brzinski smršala 7 kila, i to zahvaljujući posebnom doručku – a ovo su njene tačne mere

Foto: Instagram/severina

Seve oduševljava savršenom figurom i dan danas.

Pevačica Severina Vučković (51) ne ide prečesto u teretanu jer smatra da pored stalnih nastupa, svom telu mora da da odmor. U jednom trenutku je imala 63 kilograma, a sada ima oko 56.

„Dovoljno mi je jednom nedeljno radim vežbe, a kada se spremam za turneju, onda treniram tri-četiri puta. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo, a za savršenu guzu radim čučnjeve. Svim ženama bih preporučila da urade po 100 čučnjeva dnevno i modna pista je njihova“, rekla je Splićanka.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Pored treninga, pravilna ishrana takođe je zaslužna za rezultate i vitku liniju na kojoj joj mogu pozavideti mnogi.

„Jako volim jesti, pa se i debljam, ali onda se ne osećam lepo i nemam dovoljno energije. Kad sam nabacila sedam kilograma, korigovala sam ishranu. Odlučila sam imati pet manjih obroka, ali i šetati minimalno pola sata dnevno“, dodala je.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Njen jelovnik sastoji se pretežno od sirovog voća i povrća, te je navela da se trudi da ne ubacuje toksine u telo i planira da ih potpuno izbaci iz ishrane. Čim ustane, popije smuti, u koji stavi šargarepu, cveklu maline, jagode, borovnice, kupine i bademovo mleko. Ponekad ubaci malo banane da bi bilo gušće, a taj obrok je baš zasiti, te nije gladna do ručka, objasnila je Seve.

Kako pišu mediji, Seve nosi konfekcijski broj 36, a njene mere su 95-61-95. Za doručak pojede tri jaja, ispričala je jednom prilikom, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a kad je bila u fazi mršavljenja redovno je jela ribu, prenosi Story.

Bonus video: Argeta pašteta – dobra strana hleba

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram