Reči Mirjane Karanović su moćna motivacija za vežbanje

Mirjana Karanović, Foto:Ivan Dinić/Nova S

Fitnes rutina Mirjane Karanović omogućava joj da bude u formi i prkosi godinama, a kad vama ponestane motivacije - setićete se njenih reči.

Glumica na svom Instagramu redovno deli snimke s treninga i dobija mnogo komplimenata na račun izgleda, ali i istrajnosti u vežbanju. Sada je objasnila i koja joj je misao glavna motivacija.

„Ranije sam želela da budem idealna i jako sam zamerala sebi greške, popuštanja, ne samo u načinu života, nego uopšte. Ali onda sam shvatila da je to deo života, i kad nije baš savršeno. Sada se pridražavam mnogo čega do čega mi je stalo, i više nego ranije. Kad ste mlađi imate vremena da stvari popravite i tako gledate, život je pred vama i ako ovih par godina ne bude sve kako treba, ima vremena. Ali ja sada nemam vremena da se pustim, pa jednog dana ću da počnem da vežbam… Ja moram to danas da uradim“, istakla je Mirjana Karanović gostujući u emisiji „Zdravo misli“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

Priznaje da ni njoj suočenje s godinama nije bilo lako.

Pročitajte još:

„Mnogo toga mislite da ćete znati automatski kad dođete u neku situaciju, ali ne znate, morate da naučite, da shvatite. Kad sam napunila 50 godina, to je za mene bila drama velika, stvarno sam mislila gotovo je, moj život je gotov. I onda se desilo nešto veoma zanimljivo. Kada tako pratiš sebe, odjednom sam zapravo dobila vreme. Sad više apsolutno nisam opterećena time koliko ću još živeti, ali imam planove za budućnost…. Ima toliko stvari koje hoću i mogu da uradim“, objasnila je slavna glumica.

Pogledajte celo gostovanje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram