Sedam vežbi Mire Karanović zbog kojih izgleda kao avion

Foto: Instagram/mirjanakaranovic

Mirjana Karanović u punoj je formi zahvaljujući redovnim treninzima, a sad je pokazala koji set vežbi čini da "posle toga može sve".

Mirjana Karanović kaže da trenira četiri puta nedeljno, a na Instagramu je podelila snimak vežbi koje praktikuje u teretani. Predstavila je set od sedam vežbi koje zajedno aktiviraju mišiće celog tela.

Počinje se iskorakom unazad na steperu, posle se prelazi na tegove i trbušnjake, a završava plankom s podizanjem ruku, jednom od onih jednostavnih vežbi koje za mesec dana mogu da vam oblikuju celo telo.

„Kao za Olimpijadu da se spremate“, našalila se jedna od njenih pratiteljki, pa možda nije loše napomenuti da bi ove vežbe mogle da budu teške za početnike.

Pročitajte još:

Mirjana Karanović je nedavno otkrila tajnu svog mladolikog izgleda, već neko vreme redovno deli fotografije i snimke iz teretane i sa svakim treningom je u sve boljoj formi.

„…Samo da kažem da je moguće biti srećan i veseo u gymu. U početku je teško i stalno želiš da odustaneš, ali kad ignorišeš tu lenju, njanjavu sebe onda je rezultat vredan svake borbe“, napisala je svojevremeno.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram