Niko ne veruje da imam 50: Kako sam vratila vreme unazad

Foto: Instagram/annamaria_kalebic

Anamaria Kalebić je influenserka koja je u pedesetim "procvetala".

Anamaria sada ima 51 godinu, a tvrdi da je vratila vreme unazad potpunom promenom životnih navika.

„Izgubila sam svoj ritam u svojim 40-im, ali na sreću ponovo sam ga našla u svojim 50-im! Dobra ishrana, trening snage i briga o sebi samo su neke od promena koje sam uvela i koje su mi vratile samopouzdanje! Osećam se zdravije i lepše nego ikad! Ulaganje u sebe pomoglo je ne samo meni već i onima oko mene. Bila je to jedna od mojih najboljih odluka“, tvrdi ona.

@annamariakalebic I lost my groove in my 40s, but thankfully I found it again in my 50s! Good nutrition, strength training and taking good care of myself are just some of the changes I’ve made which have given me my confidence back! I feel healthier and more beautiful than ever! Investing in myself has helped not only me but those around me too. It’s been hands down one of my best decisions! I’m on a mission to help you too! #transformation #glowup #fitover50 #selfcare #womenwholift ♬ This to this - <3

Anamarija je potom podelila svoje najbolje savete za obrnuto starenje, počevši od navika u ishrani.

Rekla je da se zainteresovana za zdravu integralnu hranu i kuvanje od nule, fokusirajući se na uključivanje više svežeg voća i povrća u svoj jelovnik.

Zatim je počela s treninzima snage, forsirajući vežbe sa tegovima. Njen poslednji savet je bio da s poveća unos proteina, što ona čini putem smutija.

@annamariakalebic I’m nearly 51 years old, yet since adopting these lifestyle changes I’m feeling fitter & healthier than ever! There are many treatments and procedures you can have to fight the ageing process but I believe the best place to start is from within! #reverseageing #fitover50 #glowup #healthyageing ♬ Right Down the Line - Gerry Rafferty

„Zaista sam se plašila da napunim 50 godina pa sam odlučila da investiram u poslednju godinu svojih četrdesetih. U svoje zdravlje, vežbanje, način razmišljanja – kao rezultat toga, sada se osećam bolje nego u svojim dvadesetim i imam 50 godina a volim to“, zaključila je.

***

Bonus video: Kako do pozitivnih misli

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram