Botoks Elle Dvornik u 31. godini posvađao ljude

Poznati 29. maj 202215:42 > 15:45
Foto:Instagram/elladvornik

Ellu su napali da je loš uzor.

Ella Dvornik, hrvatska mlada influenserka, uvek bez ustručavanja govori o svojim estetskim zahvatima te privatnom životu pa je tako sa svojim pratiteljima delila i svaki korak pre i nakon svoje operacije korekcije nosa.

Dvornik je na Instagramu podelila i da je došlo vreme da osveži botoks koji je ubrizgala u lice.

Iako joj je tek 31 godina, Ella se odlučila na ovaj estetski zahvat, a tok zahvata je i fotografisala pa objavila nasmešenu sebe dok joj doktor ubrizgava botoks pored očiju, piše Dnevnik.hr.

Znajući da je to tabu temu, Ella se našalila pa u opis fotografije napisala: „Bu, bu, bu, botox je tabu, ja ga volim! Ono što mi je naj najbitnije je da imam i dalje prirodne mimike lica, a spriečim boranje koje bih kasnije ‘morala’ (čitaj htela) puniti filerima. Prevencija je sve za one koji to žele, naravno“.

Ni ne sluteći, pokrenula je lavinu reakcije pratitelja koji ovo ne podržavaju pa su je u komentarima preplavili kritikama.

„Premlada si za to“, „Jadna ti kad ga već sad trebaš“, „Bila si tako prirodna i super. Sad sve više sličiš na sve ostale iste… šteta!“, “Šta će s četrdeset, prestrašno“, „Izgledaćeš s 50 kao stari vrag“, samo su neki od negativnih komentara, a reakcije se još uvek nižu.

Neki su kritiovali i njenu moć da utiče na pratitelje.

“Draga Ella, žao mi je što svoj uticaj ne koristiš podupirući devojke i žene i utjecanjem na odbacivanje mita o lepoti. Majka si devojčica, zar stvarno misliš da je ovo prava poruka njima i svim drugim devojčicama?“

Međutim, Ellini fanovi i osobe koje u botoksu ne vide ništa loše stali su na njenu stranu i odgovorili hejterima.

“Au, koliko nadrndanih žena… Zar vi stvarno mislite da je nekom bitno vaše mišljenje, do te mere da se nervirate dok pišete? Svako je gospodar svog tela i ko želi, nek se buši, stavlja filere i operiše sve što želi, jer sve što radi, radi zbog SEBE, ne zbog drugih“, napisala je jedna komentatorka.

“Žena ženi je vuk…“, napisala je kratko druga pratiteljica.

“Ovdj bi se mnogi zavidni odlučili na puno vise zahvata da si mogu priuštiti, al’ eto ne mogu pa laju na mesec ovde tebi u komentare…“, zaključila je pratiteljka.

Ella se na komentare nije previše osvrtala, iako je neretko da i sama uzvrati određenim komentarima.

***

Bonus video: Zdravo sunčanje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram