Bizarni botoks trend koji je zavladao Holivudom

botoks
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Uoči dodele Oskara glumice su pohrlile ka plastičnim hirurzima.

Uoči ovogodišnje ceremonije dodele Oskara mnoge zvezde pohrlile su ka svojim plastičnim hirurzima ne bi li raznim tretmanima ispravile svoje male „nesavršenosti“ i izgledale baš onako kako žele, a strani mediji prenose da je porasla potražnja za ubrizgavanjem botoksa na poprilično neuobičajenom delu tela.

Čini se da su glumice poprilično zabrinute kako će šetati i da li će moći da izdrže celu noć na visokim potpeticama na crvenom tepihu, pogotovo jer u poslednje dve godine zbog manjka javnih događaja nisu imale priliku da ih često nose.

Naime, radi se o sve popularnijem tretmanu ubrizgavaja botoksa u stopala kako bi im šetnja crvenim tepihom bila što udobnija i lakša.

„One ne idu tamo da bi sedele. Ovo je ekvivalent trosatnoj šetnji celim gradskim blokom, zaustavljanju i stajanju radi intervjua, a sve to na tankom crvenom tepihu u tvrdim cipelama. Ublažavajuće injekcije filera za stopala mogu olakšati taj bol“, izjavila je doktorka Ava Šamban za Daily Mail, čije su klijentkinje inače Kim Kardašijan i Nikol Kidman.

Injekcije uključuju filer za stopalo i botoks za ublažavanje bola i preteranog znojenja.

„Svi koje poznajem to rade. Kao i svaka druga žena na svetu, držala sam korak s botoksom i filerima u licu. Zapravo, pojačala sam tretmane nakon pandemije jer su me svi ti pozivi na Zoomu naterali da shvatim koliko mi lice loše izgleda, a onda smo bili srećni što možemo nositi maske za lice kako bismo u početku prikrili ta mala poboljšanja. Počela je sezona dodela nagrada i prvi put sam nakon nekoliko godina morala da obujem štikle. Poslednje dve godine nosila sam samo japanke i agsice. Uspela sam da izdržim na nekoliko događaja, ali sam bila u agoniji, užasno me je bolelo. Dakle, da, pitala sam svog plastičnog hirurga šta može da učini po tom pitanju, a odgovor su bili fileri i botkos. Odlično je“, izjavila je jedna od holivudskih zvezda koja je želela da ostane anonimna po tom pitanju.

Doktorka Šamban kaže da se cena tretmana kreće između 1.500 i 2.500 funti, zavisno od toga koliko se i šta ubrizgava, prenosi showbuzz.

***

Bonus video: Dodela Oskara 2022. – poznati na crvenom tepihu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram