Mnoge je šokiralo šta najzgodnija bucka pojede u jednom danu

Ne opterećuje se kalorijama.

Ešli Grejem (35) je jedna je od najlepših plus sajz manekenki današnjice i zvanično najseksepilnija žena sveta po izboru magazina „Maxim“ .

Ona godinama promoviše body positivity, odnosno bori se za prihvatanje svih tela nezavisno od njihovih veličina, težine, oblika, boje kože…

Ešli je visoka 177 centimetra, ima 91 kilogram, a mnogi se pitaju i šta slavna lepotica jede tokom dana i kako to da uspeva da ‘prikrije“ kilograme.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šta jede Ešli Grejem?

Ona je tokom romantičnog odmora sa suprugom Džastinom Ervinom, za kojeg se udala 2010. godine, uživala u zalogajima pice, ne obazirući se na to što mnogi ističu kako je to ‘brza hrana’ i ne baš nutritivno bogata, piše Kurir.

Za razliku od većine poznatih dama koje su u svetu modelinga, Ešli uživa da jede i i ne opterećuje se kalorijama. Zanosne obline su je proslavile, a oduvek je odbijala da se podvrgne i savremenim standardima lepote i mršavosti koji vladaju među manekenkama i slavnima generalno. Kada ipak želi malo da dovede kilažu ‘u red’, njen jelovnik sastoji se od zdravih namirnica.

Abaca / Abaca Press / Profimedia

Za doručak pije smuti od kelja, đumbira, limuna, jabuke, cvekle i peršuna. Za ručak bira kinou i integralni pirinač s povrćem, koje prelije pastom od susama. Pečeni losos s rukolom i batatom je za večeru, a, kako je otkrila, čokolade se ne odriče.

Kada joj dođe želja da ‘zgreši’, najčešće bira makarone sa sirom, navodi Kurir Stil.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram