Žena koja zarađuje pola miliona dolara mesečno neka vam bude uzor kad idete na plažu

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia; CRY-MA / The Photo One / Profimedia

Ešli Grejem nije samo model. Ova 35-godišnjakinja je i supruga, majka, preduzetnica, dizajnerka, producentkinja.

Ipak, ljudi i dalje kad čuju njeno ime pomisle da se radi samo o plus-size manekenki.

Oni malo upućeniji znaju i da je Ešli žena koja već godinama promoviše body positivity, odnosno bori se za prihvatanje svih tela nezavisno od njihovih veličina, težina, oblika, boji kože…

Ešli Grejem
Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre sedam godina postala je prvi model koji nosi veličinu 46, koji se u kupaćem kostimu slikao za naslovnicu magazina Sports Illustrated. Godinu kasnije, 2017. godine postala je i prvi plus-size model na naslovnici časopisa Vogue, piše Zadovoljna.hr.

Ešli Grejem
Foto: ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bez sumnje može se reći da je Ešli Grejem od svojih početaka ozbiljno uzdrmala modnu industriju. Danas su plus-size modeli uobičajena pojava u svetu mode, ali to nije uvek bio slučaj. Kada je Ešli početkom 2000-ih godina započela karijeru, zašla je u prilično neistražen teren i polako celu priču dovela na novi nivo.

Danas je dovoljno pogledati njen Instagram profil kako biste shvatili da i dalje radi na tome da što više žena podstakne da vole sebe i svoje telo. Ne boji se da pokaže strije, ne boji se da pokaže celulit, niti kako izgleda realno telo bez fotošopa.

I u svom svakodnevnom životu trudi se da sledi ono o čemu stalno priča pa njene najnovije fotografije u kupaćem kostimu nikoga ne bi trebalo da iznenade.

Ešli Grejem
Foto: CRY-MA / The Photo One / Profimedia

Fotografi su Ešli snimili kako uživa sa suprugom Džastinom Ervinom i prijateljima na odmoru u San Tropeu. S osmehom na licu, u dvodelnom kupaćem kostimu zabavljala se s društvom i upijala zrake sunca.

Ešli
Foto: CRY-MA / The Photo One / Profimedia

Nosila je model sastavljen od gornjeg dela sa animal dezenom i gaćica visokog struka u crnoj boji.

Ešli Grejem
Foto: CRY-MA / The Photo One / Profimedia
Ešli Grejem
Foto: CRY-MA / The Photo One / Profimedia

I uživala je neopterećena tuđim mišljenjima. Zato sledeći put kada vas uhvati nervoza kako ćete izgledati na plaži, setite se ove žene koja zarađuje pola miliona dolara mesečno i samo uživajte.

***

Bonus video: Next Level French Manicure By Elvira

***

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram