Fotografija dojenja zbog koje su razapeli Ešli Grejem

Foto: SMTK / The Photo One / Profimedia

Šta je s ljudima?

Manekenka Ešli Grejem, koja je ranije ove godine dobila dečake blizance, progovorila je o tome kako je imati troje dece i podelila fotografiju koja je mnoge šokirala.

“Umorna, ali tu smo”, napisala je u opisu na Instagramu, pokazujući kako iscrpljujuće može biti podizanje troje male dece.

Fotografija, sa kojom mnogi roditelji mogu da se povežu, je oduševila obožavaoce i njene slavne prijatelje, koji su je obasipali pohvalama što je tako iskrena u vezi svog majčinstva.

S druge strane, mnogi su je kritikovali što uopšte objavljuje sliku na kojoj doji i prebacili joj da to radi samo kako bi privukla pažnju.

“Hvala ti, zgadio mi se život”, “Nisi ništa posebno, sve mame doje”, „Zašto misliš da ljudi žele da vide ovo? Gde je nestala skromnost“, „Neke stvari stvarno ne treba objavljivati, ovo za jednu ženu uopšte nije seksi“, „Da li je preostala bilo kakva intima? Sledeći put ćemo te gledati u WC-u“, samo su neki od komentara.

Ešlin sirovi uvid u njeno iskustvo ne bi trebalo da bude iznenađenje jer je manekenka bila neverovatno otvorena sa svojim fanovima o tome kako je biti majka. Prošlog meseca, ova 34-godišnjakinja, je otkrila kako je za malo umrla nakon što je rodila svoje blizance.

“Pogledala sam svoju babicu u rekla: ‘Ne osećam se dobro. Mislim da moram da legnem’ i pala sam u nesvest”, rekla je manekenka u intervjuu za “Glamur”.

Majka troje dece je objasnila da je ono što je usledilo bilo zamućenje, a kasnije je saznala da je izgubila litre krvi. Njena babica je “stavila prst tačno iznad stidne kosti kako bi zaustavila krvarenje”. Nakon krvarenja, Ešli je naredna četiri dana provela u krevetu, nije mogla da hoda nedelju dana i bila je zatvorena u stanu skoro dva meseca.

Srećom, njeni blizanci su bili zdravi i bezbedni, što ju je kako kaže, zajedno sa suprugom i starijim sinom Isakom, održalo.

“Bio je to period ispunjen radošću sa suprugom i moja tri sina, ritmom našeg novog života, učenjem i smehom, prihvatanjem i oporavkom.”

Bonus video: Joga za zazete mame

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram