Marijana Mićić za dve nedelje smršala 14 kg: „Nisu verovali kako izgledam“

Foto: Instagram/micicmarijana

Ni sama nije verovala koliko je brzo uspela da smrša.

Marijana Mićić, voditeljka i glumica uspela je da izgubi 14 kilograma koje je dobila u trudnoći za samo dve nedelje.

Do petog meseca, Marijana je od javnosti krila da čeka bebu, ali je nedavno podelila da se tokom drugog stanja ugojila 17 kilograma. Međutim, uspela je da ih izgubi i brže nego što je mislila da je moguće.

Marijana je u decembru prošle godine rodila devojčicu Anu.

„Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se – voda. I kilogrami su valjda sami odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja. I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla ‘Ju, što ste smršali’. Ja sam se uplašila, rekoh ‘Zašto, šta mi je?'“, ispričala je Mićićeva.

Podsetimo, Marijana je skoro deceniju u srećnoj vezi sa producentom Milošem Marjanovićem, ali još ne planira odlazak pred oltar. Kako je jednom ispričala za domaće medije, Miloša je upoznala sasvim slučajno.

„Upoznali smo se na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu, pa sam ga primetila. Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav“, rekla je Marijana za Hello.

***

BONUS VIDEO: Joga za zauzete mame

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram