Hrana koju poznati jedu kad treba da smršaju

Foto: Famous / Zuma Press / Profimedia

Lični trener, odricanje ili balans.

Poznatim ličnostima je prilično teško ostati van domašaja reflektora.

Upravo zbog toga kada se slavna ličnost podvrgne bilo kakvoj transformaciji tela ili gubitku težine, fanovi prvi znaju.

Ponekad, kada vidimo slavnu osobu koju volimo kako menja svoj život sticanjem zdravih navika, može biti motivacija za ostvarivanje sopstvenih ciljeva u pravcu zdravijeg života i gubitka težine.

Kristina Agilera isprobava nove namirnice

Foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kristina Agilera kaže da se uvek mučila sa svojom telesnom slikom i težinom, ali je u poslednje vreme pronašla mir u ravnoteži zdravijeg života.

„Neverovatno je šta može učiniti malo ličnog vremena, ne samo za telo, već i za um i duh. Ona je isprobavala nove vrste hrane i istraživala nove metode vežbanja. Ne zbog dijete ili težine, već više zbog njenog stanja uma i blagostanja i opšteg osećaja dobrog zdravlja“, rekao je blizak izvor Agileri za magazin People

Sajmon Kauel izbacuje određenu hranu

Za Sajmona Kauela, motivacija za gubitak težine došla je od preporuke lekara da promeni način života.

I odatle je slavna ličnost odlučila da u potpunosti promeni svoje navike u ishrani.

Kako piše The Sun, „odbacio je meso, mlečne proizvode, pšenicu, šećer, a uskoro će odustati i od ribe. Pivo i cigarete koje toliko voli su smanjeni na ‘povremeno’.“

Rebel Vilson se trudi da pronađe balans

Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rebel Vilson je 2020. posvetila svojoj „Godini zdravlja“ i od tada je načinila mnoge dugotrajne promene oko toga šta jede i kako živi svoj život.

Jedan od načina na koji to radi je da trudi da pronađe ravnotežu.

Ona je jednom prilikom izjavila za magazin People, „samo pokušavam da postignem sveukupnu ravnotežu, zdravu ravnotežu.“

„Ovog sam mišljenja, što nisu moje reči, ali kažem ‘Ništa ti nije zabranjeno.’ Ponekad razmišljam, ‘Da uzmem hamburger?’ I onda pomislim, ‘Ništa nije zabranjeno.’ Mogu da odem tamo i poručim burger, samo bih možda pojela polovinu onoga što sam ranije jela. Znaš? I poješću hamburger, i nekoliko komadića pomfrita, i osećaću se dobro.“

Adel se kune u kardio

Adel prilično ćuti o svojoj transformaciji u poslednjih nekoliko godina, ali neko blizak pevačici je podelio nešto o njenoj fitnes rutini za US Weekli.

„Ona radi 60-minutne sesije koje uključuju kardio treninge, kružne treninge i pilates. Pronašla je rutinu koja joj pomaže i od tada više uživa u njoj,“ naveo je njen prijatelj.

Dru Berimor ima ličnog trenera

Foto: mage Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dru Berimor je javno govorila o potrazi za zdravljem kroz hranu i fitnes. Na svom Instagramu, Berimor je pričala o svom fitnes treneru, kako joj je on bio glavna zvezda vodilja i da to ne bi mogla bez njega.

„Nadamo se da su ljudi u velnes svetu zapravo zdravi i u svojim srcima i umovima. Nije sve u tome da budete terminatori! Radi se o tome kako pronaći sebe. Kako da budete najbolji u sebi. Ali potrebno nam je vođstvo i nadam se da su naši treneri pametni i mudri i razumni!“

Marni je jedan od velikana. Tačka. I ako tražite promenu života ili pokušavate pronađete svoje pleme, on je tamo gde sam ja pronanšla svoje,“ kaže Dru, a prenosi Eatthis.

***

Bonus video: Koje su to greške koje pravimo dok držimo dijetu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram