Nastavnica fizičkog: Kako da piješ dok si na dijeti

Foto:Screenshot/Instagram/belinda.n.x

I u dijeti ima mesta za tvoj omiljeni koktel.

Belinda Norton, nastavnica fizičkog vaspitanja i majka dvoje dece uspela je da oblikuje svoje telo iz snova, a da se ne odrekne uživanja.

Ona i dalje pije alkohol, ali samo kvalitetna pića sa manje konzervansa i šećera, a između svakog od njih potrudi se da popije čašu obične ili gazirane vode.

Super fit nastavnica fizičkog podelila je svoje najbolje savete za kozumiranje alkohola i insistira na tome da je moguće uživati u ‘uravnoteženom’ načinu života i ostati u vrhunskoj formi.

„To je uvek goruća tema, i ljudi me često pitaju kako da stvore uravnoteženu integraciju alkohola u zdrav i fleksibilan život“, rekla je ona.

„Uvek se držite kvalitetnog alkohola, stoga pijete manje i osećate se manje sklono da potrošite previše na svoj izlazak.“

Kako kaže, kvalitetniji alkohol se „ polako taloži u vašem telu jer ima manje konzervansa i čistiji je“.

„Pijte polako i uživajte u ukusu, uživajte u trenutku i pijuckajte polako jer tako treba konzumirati i hranu i alkohol“, rekla je ona, pre nego što je dodala da između pića uvek ima čašu obične ili gazirane vode.

„Probajte bezalkoholne koktele između pića ja najviše volim da pijem kokosovu vodu između alkoholnih pića.“

Kada dođe kući nakon dana ili noći opijanja, Belinda se uvek dopuni visokokvalitetnom hranom pre spavanja.

„Moj trik je tost bez glutena sa avokadom. Takođe ću popiti i zeleni čaj i litru vode jer mi to taman popuni vreme dok skinem šminku“, navela je Belinda.

„Svesna potrošnja i unos bilo koje stvari u životu stvara ravnotežu koja nam je neophodna da bi živeli kvalitetan i ispunjen život, zaključila je ona.“

***

Bonus video: Pazite da ne preterate – trovanje alkoholom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram