Dijeta uz koju je Kim uspela za tri nedelje da stane u haljinu Merilin Monro

Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Kim Kardašijan je žena koja je pokušala da stane u legendarnu haljinu Merilin Monro koja se ne može nikako prekrajati.

Sveže sa crvenog tepiha Met Gala 2022, Kim Kardašijan je otkrila dve stvari: prvo – da je zaista uspela da stane u čuvenu haljinu koju je nosila Merilin Monro, i drugo – šta je bilo potrebno da bi to i postigla.

Tokom intervjua na premijeri The Kardashians Hulu, ona je najavila da neće prisustvovati Met Gali osim ako se savršeno ne uklopi u haljinu koju je Merilinka nosila 1962. kao gošća na 45. rođendanu Džona F. Kenedija. Poznata vam je melodija „Srećan rođendan, gospodine predsedniče“? To je haljina od baš te noći.

Kako je to izvela?

Znamo već da Kim, kada se reši na nešto – to i odradi. Govorimo o istoj ženi koja je pokrila lice spandeksom na prošlogodišnjem događaju.

Dakle, u ime mode, Kardašijan je izbacila dve naše omiljene stvari iz svoje dijete: „Nisam jela ugljene hidrate i šećer oko tri nedelje. Nisam se izgladnjivala, ali sam bila striktna. Samo čisto povrće i proteini“, rekla je, a prenosi BeautyCrew.

I rezultat je jasan jer ne možemo poreći da je njen autfit osvojio Met.

Foto: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

A kako nadoknaditi tri nedelje uzdržavanja? Prema njenim rečima, pred njom i dečkom Pitom Dejvidsonom je bila vrlo uzbudljiva noć posle događaja.

„Imamo žurku sa picom i krofnama nazad u hotelu“, rekla je ona.

Ipak, iako je vidno smršala – tračevi kako je to učinila su kružili Tviterom.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gde je nestala brazilska zadnjica?

Godinama se priča kako Kim ima implante u zadnjici, te da ju je i uvećavala silikonom i ostalim materijalima koji se koriste u plastičnoj hirurgiji. Dilema na Tviteru jeste sledeća – gde je nestao njen glavni adut?

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da li je izvadila implante? Na Tviteru mnogi tvrde da je zadnjicu smanjila svakako, sad, kako li je to uspela ne zna se… Ipak, ni sedam kilograma skinuti tako brzo nije lako, a definitivno je da se na njoj vidi.

Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Posebno kad se uporede fotke od pre samo mesec dana kada je Kim nosila Muglerovu lateks srebrnu haljinu…

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram