Dijeta Nataše Bekvalac topi 10 kila za mesec dana

Nataša Bekvalac
Foto: A. H./ATAImages.

Režim ishrane koji praktikuje pevačica Nataša Bekvalac vrlo je efikasan.

Pop pevačica Nataša Bekvalac nikad nije bila lepša, komentari su svakog ko je u skorije vreme video pevačicu.

Za to je osim redovnih treninga, zaslužna i dijeta Nataše Bekvalac, odnosno režim ishrane kojem je novosadska barbika verna godinama unazad.

Izvajani i zategnuti mišići, ali i mladolik izgled, rezultat su dugogodišnjih treninga, ali i prilagođenog načina ishrane.

„Više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan – znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim“, rekla je pevačica.

Dijeta Nataše Bekvalac 

Antonio Ahel/ATAImages

Iz jelovnika je izbacila pojedine namirnice i uspela je da smrša čak 10 kilograma za mesec dana.

„Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedeljom.

Tako sam uspela da skinem višak kilograma za kratko vreme“, rekla je Nataša jednom prilikom.

Ni meso ne isključuje iz jelovnika

„Smela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smela preterano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mlečne proizvode, ali nisam preterivala sa kačkavaljem i feta sirom.

Antonio Ahel/ATAImages

Sveže povrće sam unosila u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila po dve i po litre vode.

*

Nataša je istakla da je najvažniji redosled konzumiranja namirnica.

„Prvih šest dana u nedelji sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa „zabranjene liste“ poput testenine, krompira i pirinča.

Slatkiše – nikako. A kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Posle sedmog dana sve ispočetka i tako do željenih rezultata“, objasnila je Nataša Bekvalac, piše Gloria.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram