Caka u ishrani Emine Jahović zbog koje uvek izgleda besprekorno

emina jahović
Emina Jahović Foto:Screenshot/Instagram/yaemina

Tajna dobrog izgleda krije se u ovome.

Emina Jahović naporno i redovno trenira, ali ima i specifičan režim ishrane. Pevačica je poznata po tome što vodi izuzetno zdrav život i trudi se da izbaci loše navike, a zarad održavanja kilaže i čišćenja organizma pribegava određenim metodama.

Ona je jednom prilikom na Instagramu otkrila da ne jede ništa i po 48 sati, te kako je zapravo tajna njenog besprekornog izgleda u izgladnjivanju, odnosno autofagiji.

Ovakve dijete, koje se baziraju na tome da se u organizam ne unose namirnice puna dva dana, nisu strane ljubiteljima dijeta. Služe da se organizam očisti od toksina, a dobre su jedino ako se osoba zdravo hrani.

Pored toga, pevačica je iz ishrane izbacila šećere i grickalice, nikada ne večera kasno i unos alkohola je svela na minimum. Sokove je zamenila vodom, a u njenoj ishrani zastupljene su sledeće namirnice: sveže i termički obrađeno povrće, voće, meso, voda s limunom, pomorandžom ili đumbirom.

Emina je naglasila da je za njen fizički izgled ključno i to što izbegava negativne ljude, te nastoji da je okružuju oni koji je vole.

***

BONUS VIDEO: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram