Ana je smršala 152 kilograma, pogledajte kako je posle toga izgledala njena koža

Foto:Screenshot/Youtube/tlc uk

Ana je mrzela svoje telo i nakon gubitka kilograma.

Gubitak velike količine kilograma može promeniti život, a pogotovo onda kada vam težina ugrožava zdravlje.

Ana (28), majka iz Nju Džerzija koja je zbog svoje dece odlučila da smrša, zamrzela je svoj izgled još više nakon što je skinula 152 kilograma. Kako kaže, nije mogla da se pogleda u ogledalo ni nakon tolikog gubitka kilograma.

„Izgubila sam 152 kilograma kako bi moja deca bila ponosna, ali mrzim kako mi telo sada izgleda, još uvek ne mogu da podnesem da se pogledam u ogledalo“,  kaže Ana, kojoj je gubitak kilograma značajno promenio život.

Ana se bori sa svojom težinom još od četvrte godine. Svašta je pokušavala, išla kod različitih doktora, ali samo je postajala sve veća i veća jer nikada do kraja nije ostajala dosledna u odluci da smrša.

Nakon što je dostigla najveći broj kilograma koji je ikada imala, bila je i psihički i fizički u jako lošem stanju, pa je odlučila da konačno mora da ostane istrajna u svojoj nameri.

Međutim, kada je konačno dosegla željenu težinu, nije se osećala srećno kako je očekivala jer joj je ostao ogroman višak kože.

„Osećam se odvratno i mrzim svoje telo. Svi vide kako mi se koža na rukama i nogama trese. Koža na stomaku mi visi na više mesta“, rekla je nakon mršavljenja.

Ana je toliko mrzela svoje telo da joj je psihičko stanje bilo jednako loše kao onda kada je imala 152 kilograma više.

Znala je da tu nije kraj njenim mukama, te je odlučila da se podvrgne operaciji koja joj je garantovala uklanjanje viška kilograma.

Nakon nje, Ana je konačno dobila telo kakvo je oduvek želela i napokon su se videli pravi rezultati njenog skidanja kilograma.

„Totalno sam zadivljena kako moje telo sada izgleda“, rekla je Ana na kraju, a prenosi večernji.hr.

***

BONUS VIDEO: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram