Ukradite ideje za uređenje doma iz nove sezone Seks i grada

keri bredšo
Iz svake epizode možemo ukrasti po jedan bar detalj, Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da, znamo, omiljene devojke iz serije 'And Just Like That' nam najčešće služe kao inspiracija za kreiranje odvažnih odevnih kombinacija, ali s novim serijalom nismo mogli a da ne uočimo i odlične ideje za uređenje enterijera.

Orman i cvetne tapete

Ukoliko želimo ovu priču krenuti od najzanimljivijeg dela, svi znamo, da će to biti savršen orman Keri Bredšo. Nisu svi od nas srećnici sa velikim ormarima, ali način izlaganja komada koji u nama bude najveće zadovoljstvo na najupečatljivija mesta u ormanu je odlična ideja. Uvek će biti prvo što vidimo pri otvaranju ormara, izmamiti nam osmeh na lice i inspirisati za kreiranje svakodnevnih autfita.

Tapete u stanu od Keri, veliki cvetni uzorci, su nešto što nismo mogli a da ne uočimo, te smo ih poželeli i u našem dnevnom boravku.

Kao i svi i Keri voli vreme provoditi umotana u udobno ćebence od krupnog pletiva u raznim bojama, a kojim je osvojila dame na internetu.

Topla atmosfera i kauč s printom

Ne smemo zaboraviti ni ostale cure, Miranda i Šarlot takođe imaju odličnih ideja koje želimo pozajmiti. Primetili smo da je Mirandin stan najsličniji onim s naših prostora, vlada jednostavnost ali i neizmerno prijatna domaćinska atmosfera. Visoke podne lampe i zelene biljke pridodaju tom prijatnom ambijentu.

Šarlotin kauč nam je na trenutak bio iznenađenje, ali vremenom shvatamo da ovaj print, koji je nekada bio rezervisan za kauče naših baka, i te kako može biti zanimljiv dodatak modernom interijeru, piše Bonjour.ba.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram