Stan najuticajnije Crnogorke je prava senzacija

Kako izgleda dom devojke koju prati preko šest miliona ljudi?

Među 10 Instagram zvezda koje najviše zarađuju na celom svetu nalazi se i jedna devojka sa Balkana. To je Amra Olević, najuticajnija Crnogorka u Americi.

Amrini roditelji Ervin i Šemsa su iz Plava, a ona je odrasla u Njujorku.

amra olević crnogorka amerika
Foto: Patrick/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tamo je kao šminkerka napravila pravi bum. Danas nju na internetu prati preko šest miliona ljudi, slika se za Vogue, nosi Fendi tašnice…

I živi u pravom luksuzu.

Njen stan u Njujorku prava je senzacija. Sa ogromne visine tog nebodera pogled puca na okolne zgrade. Dnevna soba u kojoj Amra najviše voli da se fotka skoro cela je u prozorima, a ta arhitektonska caka možda najviše i znači u gradu koji nikad ne spava.

Amrina oaza na Menhetnu deluje vrlo prozračno i udobno – nameštaj je u svetlim tonovima, skoro sve u centralnoj zoni je belo i bež, od garniture, do komoda i trpezarijskog stola.

Tu su i zemljani tonovi, zanimljive keramičke figure, biljke koje unose živost u ceo prostor.

Amra proizvodi svoju šminku, a do velikog uspeha došla je zahvaljujući svom „Kardašijan izgledu“. Izgled joj jeste bio odskočna daska jer ova devojka iz Plava neodoljivo podseća na Kim Kardašijan.

To joj je omogućilo da je lakše primete i uoče njen talenat za ulepšavanje.

„Vaspitali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali se nismo slagali. Iselila sam se iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vreme nisam imala novca ni za hranu. Živela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se setim tog perioda, pitam se kako smo uopšte uspevali. To iskustvo me je promenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cenim svaki trenutak“, rekla je svojevremeno Amra.

Zanimmljivo je da ona ona često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a jedan od sjajeva za usne posvetila je Crnoj Gori – nosi naziv „Montenegro“.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram