Srpkinja koju zovu arapska princeza ima stan u srcu Pariza – da ti pamet stane

Nekadašnja novinarka i manekenka.

Anika Božić je nekadašnja srpska manekenka iz Sremske Mitrovice, a danas preduzetnica, blogerka i jedna od najbogatijih Srpkinja.

Udajom za biznismena Jusufa Al-Saraja je dobila nadimak arapska princeza.

Anika, koja je radila i kao novinarka, za oko javnosti zapala je upravo kad se udala za milionera Jusufa Al-Saraja koji zapravo nije arapski princ. Njegov deda je bio državnik palestinskih država, dok je Jusuf život proveo u Kanadi. Ali Anika svakako živi kao princeza.

Sa mužem i decom boravi na relaciji Kairo–Pariz i taj njen stan u francuskoj prestonici je pravi dragulj dizajna enterijera. Nalazi se u centru grada i tu je Anika okružena raskoši, luksuzom i zlatom.

Ovaj stan, iz kog može da uživa u pogledu na Ajfelovu kulu, ima salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom i prostorije za zaposlene. Garaža je takođe neizostavan deo.

Anika obožava prostrana ogledala, ali i kamin koji daje posebnu draž domu.

„Stan u Parizu je mešavina klasičnog i modernog stila, upotpunjen s dosta antikviteta, kristalnih lustera i persijskih tepiha. Detalji su esencijalni kako u dizajnu i enterijeru, tako i u modi. Ceo život se bavim detaljima, detalji čine dizajn“, kazala je u jednom intervjuu.

Pariz je za Aniku poseban grad i jer ju je Jusuf tu zaprosio.

„Jusuf me je zaprosio na neverovatno originalan i romantičan način. Krenuli smo u noćno razgledanje Pariza i u jednom momentu vozač je zaustavio automobil i zamolio me da izađem jer ima poruku za mene. Na bilbordu sam ugledala pitanje: ‘Da li bi se udala za mene?’ Taj trenutak nikada neću zaboraviti, priznajem da sam se zbunila i da mi je trebalo nekoliko minuta da glasno izgovorim ‘da’”, ispričala je svojevremeno Anika, koja povremeno dođe i u Srbiju.

Kazala je ranije kako život na dve adrese ume da bude iscrpljujuć.

„Kao porodica koja živi na dve adrese, u gradovima punim suprotnosti, i kao majka čiji je posao nepredvidljiv i iziskuje česta putovanja, ne bih mogla da kažem da mi imamo uobičajen dan. Nastojimo da provedemo što više kvalitetnog vremena zajedno, da stalno stičemo nova iskustva i da ne pridajemo preterani značaj pojavama koje su izvan naše kontrole.”

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram