Šta nosi žena koja ima sve: Komadi srpske „Gugl neveste”

Ivana Berendika Jermoluk Foto: Nicholas Hunt / Getty images / Profimedia

Ivana Berendika je bivša Modelsica koja se udala za osnivača Gugla i sada živi američki san.

Ivana Berendika bila je popularna manekenka u našoj zemlji devedesetih godina i jedna od članica grupe Models, čije pesme i sada volimo i rado slušamo. Ona danas živi u Americi i udata je za milijardera Tomasa Jermoluka – osnivača Gugla.

Živi na relaciji Njujork-Majami, a njena velika strast je dizajn nakita i njene komade nosile su i velike zvezde poput Rijane, Kejt Mos, Meg Rajan, ali i domaće poput Marije Kilibarde. A uglavnom kada neko ima smisla za dizajn – ima i dobar stil – te otkrivamo nekoliko najboljih autfita jedne od najbogatijih žena sa ovih prostora.

I ima malo taj umetnički vajb, i uz te Gucci roze papuče, torbicom oko struka i belim lakom za nokte – deluje kao ide ravno na Koačelu da zapeva „Noć je vedra nad Srbijom” na nekom manjem internacionalnom stejdžu.

Imala je i drugačije momente, poput ove efektne košulje čiji kroj će uvek biti u trendu. Možda bismo danas nosili druge aksesoare, ali sve u svemu, ta bluza je komad koji bi mnoge od nas poželele u ormanu.

Ona se pored dizajna nakita bavi i dizajnom lampi i okvira za ogledala, te je na svom sajtu o sebi napisala sledeće:

„Odrastajući u komunizmu, nisam bila izložena umetnosti, ali sam bila otvorenog uma za nove ideje i tu prijemčivost još uvek gajim. Dolazak u Majami 2005. godine bio je važan trenutak za moj rast.”

Iako, kako ona tvrdi, nije bila okružena umetnošću, sada bar ima priliku da uživa i stvara istu. A u ovoj mint zelenoj maksi-haljini je možemo i zamisliti na otvaranju neke od svojih izložbi.

Da voli efektne komade, jasno nam je, posebno kada ugledamo još jednu vrlo upečatljivu belu košulju sa puf rukavima. Posebno je zanimljivog kroja i to što je tako kratka je čini još boljom.

Rođena 5. aprila 1978. u Beogradu, ova lepotica se devedesetih kod nas proslavila drugim mestom na izboru za Miss Jugoslavije, a ovaj autfit nas realno podseća na izgled Beograđanki koje sede sa drugaricama u jednom od kafića u Beton hali.

Ima i crvenu kožnu jaknu u kojoj ne možeš da prođeš, a da ne budeš primećena. Crveni kožnjak ne može svako da iznese, ali što se ne bismo i mi oprobale i odlučile se na ovakav modni rizik?

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram