Tamara Kalinić u društvu Kim Kardašijan na privatnoj Dolce&Gabbana zurki

Foto: Credit line: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tamara i Kim zajedno u centru Milana.

Sinoć se u Milanu održala privatna žurka koju je organizovao brend Dolce&Gabbana povodom nove kolekcije koja je izašla u saradnji sa Kim Kardašijan.

Na luksuznoj proslavi zatvorenog tipa, pored mnoštvo ljudi iz modnog sveta pojavila se i naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić i to ni manje ni više već u društvu Kim Kardašijan.

Tamara je izazvala pravu buru na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju s Kim, a zajednički fanovi odmah su u komentarima podelili oduševljenje.

Ispod objave, Tamara je dodala da je Nedelja mode u Milanu dugo trajala, ali da se ona ne predaje, niti skida osmeh sa lica.

Na D&G događaju Tamara je nosila korset haljinu nežnih tonova koju je razbila masivnom zlatnom ogrlicom sa znakom ovog brenda.

Kim je bila u haljinu u animal printu koja je pratila liniju tela i koja se pertlala napred, a koja je istakla njenu figuru peščanog sata.

Foto: Credit line: SGP / ddp USA / Profimedia

Inače, pre dve godine Kim Kardašijan je na svom storiju podelila fotografiju Tamare Kalinić koja je tom prilikom bila odevena u Kardašijankinu odeću brenda Skims.

„Treba vam cela kolekcija, verujte mi“, napisala je tada Tamara u objavi, a nedugo potom njenu objavu šerovala je i Kardašijanka što je bez sumnje veliki uspeh za našu
blogerku.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram