Stan Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa u Njujorku je san snova, a posebno spavaća soba koju je ona sama uredila

stan njujork
Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli Foto: Edi Chen / Alamy / Alamy / Profimedia, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte kako su Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds uredili svoj stan u Njujorku - odlučili su se za riskantan potez.

Manje je više? Ne, ako pitate Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa. Najuticajniji njujorški par založio se za slojevitost u svojem stanu u Tribeki u Njujorku, ako je suditi prema fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama. Na njima se krajičkom oka može videti i enterijer koji spaja savremeni i rustikalni stil. U njemu se mešaju šarm seoske kuće s toplim drvetom, elegancija rustikalnog dizajna i čiste linije savremenog stila.

View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Takve objave s vremena na vreme zaintrigiraju i medije koji pokušavaju da doznaju što više detalja iz života poznatih osoba. Tako Architectural Diges piše da ovaj bračni par s četvoro dece živi u prekrasnoj zgradi u popularnoj četvrti u Njujorku, poznatoj po starim industrijskim zgradama prenamenjenim u stambene prostore.

View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

StreetEasy pak piše kako nije poznato po kojoj su ceni kupili stan, ali su stanovi u toj zgradi prodavani za iznose od šest do 49 miliona, zavisno od rasporeda i površine. U svakom slučaju, reč je o ultraprivatnoj stambenoj zgradi s portirom, unutrašnjim bazenom, privatnom parkirnom garažom, raskošnim fitnes studijom, uređenom krovnom terasom… Luksuzni komples ima 54 stana površine od 270 do 400 kvadrata i osam penthausa površine od 420 do 840 kvadrata, piše Jutarnji.hr. Na samoj zgradi su zadržani neki arhitektonski istorijski detalji, ali je osavremenjena luksuznim sadržajima.

Nedavno je Blejk obožavaocima omogućila pogled na rustikalnu spavaću sobu koju je sama uredila. Na fotografiji se vide zlatni svećnjaci s obe strane retro kreveta sa zelenim baršunom i nežan art deco luster nalik cvetu koji visi iznad. Soba odiše šarmom zahvaljujući toplim hrastovim zidovima i plafonu od drvenih greda, dok je pod naglašen starinskim tepihom. Vidi se i raskošno kupatilo sa samostojećom mermernom kadom.

View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Jednom je prilikom u roze haljini Blejk pozirala ispred svog privatnog ulaza u lift skriven iza starinskih bronzanih vrata. Tada su se na fotografiji videli i zidovi od opeke i slika žene s paunom u azijskom stilu koja se nadopunjuje sa starinskim tepihom.

View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Home & Gardens je pak privukla jedna novija fotografija za koju je zapravo zaslužan njihov glumački kolega Hju Džekmen, a koja nudi pogled na njihovu dnevnu sobu.

Iako se mešanje raznih dezena može smatrati kontroverznim, ako se pravilno izvede, ova riskantna dizajnerska tehnika unosi maksimalistički šmek u prostor, nevezano za njegovu veličinu. Blejk i Rajan odabrali su tamni kauč s cvetnim motivima, kitnjasti tepih i tapecirane naslonjače svetlijih boja. Uprkos brojnim kontrastnim printovima, dizajneri smatraju kako su uspeli da zadrže besprekornu šemu boja koja deluje kohezivno, uprkos svojim eklektičnim podtonovima. To je, piše H&G, podsetnik da korišćenje teksture u enterijeru ne mora da bude dosadno.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram