Stanovi Novaka Đokovića u Njujorku i Majamiju su da ti pamet stane

Foto:Screenshot/townandcountrymag.com

Bazen na krovu, sauna i neverovatan pogled - samo su neki od fascinantnih detalja.

Naš najbolji teniser godinama sa porodicom živi u Monaku, međutim poznato je da on poseduje nekoliko nekretnina širom sveta među kojima je, kako mediji prenose i penthaus Novaka i Jelene Đoković u Njujorku.

Nole, navodno poseduje dva stana u jednoj zgradi na Menhetnu koje je, prema nezvaničnim izvorima, kupio 2017. godine.

Kako se navodi Noleta je ova investicija koštala deset miliona dolara, a slike stana je preneo poznati magatin Town and Country.

Penthaus Novaka i Jelene Đoković u Njujorku pruža zaista nestvaran pogled na ovaj ekskluzivni deo grada, te ne čudi što je vrednost nekretnine vrtoglava.

U pitanju su dve odvojene stambene jedinice od 185 kvadrata, a stanovi sa velikim prozorima koji gledaju na horizont Menhetna sadrže balkon, bazen sa morskom vodom, fitnes centar i saunu koje ga čine idealnim za opuštanje.

Foto: Eighty Seven Park / Splash / Profimedia

Kako su američki mediji pisali, zgrada u kojoj Nole ima apartmane urađena je po projektu arhitekte Renca Pijana. Zgrada je tada bila u početnoj fazi izgradnje, a Đoković se nalazio među prvim kupcima.

Foto: Eighty Seven Park / Splash / Profimedia

Izvođač radova firma „565 Broome Soho“ je pre toga sa srpskim teniserom bila u obligacionom odnosu i kod prodaje apartmana u Majamiju, prenosi magazin Story.

Foto: Eighty Seven Park / Splash / Profimedia

– Volim dizajn te dve zgrade i njihova lokacija je fantastična. I Njujork i Majami su na mojoj putnoj listi svake godine, pa će biti uzbudljivo da stalno imam gde da se vratim – naveo je tada srpski teniser.

Foto: Eighty Seven Park / Splash / Profimedia

Inače, tokom pandemije koronavirusa, Đokovići su dosta vremena provodili u svojoj vili u Marbelji, a penthaus Novaka i Jelene Đoković u Njujorku bio je gotovo tri godine prazan jer nisu mogli da posete ovu zemlju zbog nevakcinisanog statusa.

Novak, pored Njujorka, ima nekretnine i u Monte Karlu, Beogradu, Majamiju, Tivtu, kao i vilu na obali Pavlovačkog jezera, piše „Blic“.

Foto: Eighty Seven Park / Splash / Profimedia

Bonus video: Saveti čoveka s najlepšim dvorištem u Beogradu za uređenje terase

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram