Kupila je najružniju kuću u naselju, zainatila se i od nje napravila dom iz bajke

Renoviranje kuće Foto: Printskreen/TikTok/louise_andallthingshome

Kako kreativnost i jasna vizija mogu biti ključne u ostvarivanju najvećih snova, pokazuje i primer Tiktokerke Luise koja je na ovoj društvenoj mreži pokazala kako je obnovila ‘najružniju kuću u ulici‘.

Nakon transformacije, prvobitno ružna kuća, postala je pravi dom iz snova na kojem su joj mnoge komšije i slučajni prolaznici zavideli.

Ona je pokazala kako se odvijala transformacija stare kuće iz 1930-ih godina. Obnova je obuhvatala rušenje ciglene kuće i makeover koji je doveo do fantastičnog rezultata – minimalističkog i modernog doma.

Promenila je fasadu i krov, postavila podno grejanje, odabrala neutralne boje nameštaja i svetlu kuhinju. Posebno je zanimljiv prozor na plafonu koji je celom prostoru dao luksuzan izgled.

I kupatilo je jako moderno, a celo je u mermeru. Kroz celokupan enterijer postavljena je originalna rasveta koja je sve podigla na viši nivo.

„Bilo je tu zaista jako puno posla, renoviranje je trajalo 13 meseci svakodnevnog rada, a u kuću sam se s porodicom uselila dve godine nakon što sam je kupila“, rekla je Luisa i zaključila kako se sve isplatilo jer sada živi u kući za koju nema nijednu zamerku, piše Jutarnji.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram