Sedam inspo profila da vaš dom bude kao dizajnerski

Dom i dizajn 09. sep 202110:26 > 13:47
enterijer
Dizajnerski enterijer, Foto: Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Od pećine do vile, dom ima naporan put. Nekad je bitna funkcionalnost, a nekada jednostavno želite da sve bude lepo, a našli smo vam idealnu inspiraciju da to i postignete.

Da li je vaš ukus minimalistički ili je ‘što više to bolje’ jedino pravilo, spremili smo osam vrlo zanimljivih dizajnerski profila koji vam mogu zagolicati inspiraciju, a i maštu, piše Style.

Tamsin Johnson

Kreativna genijalka koji stoji iza ovog profila predstavlja nam pravi rudnik inspiracije za dizajn enterijera. Pun uredne, jednostavne, a savremene estetike, ovo ćete želeti da sačuvate.

Stay by Del Rainbow

Ovaj predivan Airbnb je vrlo osunčani stan – koji ima vajb potrkrovlja. Zašto biste morali da bukirate takav stan, ako možete napraviti svoj da izgleda kao taj?

San Snova

Mali, ali urban hamburški stan nam dokazuje da veličina zaista nije bitna. Ovo preslatko mestašce koristi svoj prostor idealno, a sa mnogo cveća stvara se prava dizajnerska magija.

Files From #45

Ako vam je došlo vreme za renovaciju – ovo je profil za vas. Pun inspo fotki, saveta za gradnju, i vrlo zadovoljavajućih pre i posle, vaš folder ‘Sačuvano’ će vam zahvaliti što pratite pravljenje domova iz snova.

Three Birds Renovations

Proučavajući ovaj prelepi sadržaj će vas naterati da se osećate kao da imate diplomu dizajnera enterijera. Obiluje svime što bi trebalo da znate o dizajnu, renovaciji, i kako da stilizujete svoj stan iz snova! Čas može da počne!

Mr Cigar

Još jedan Airbnb-ijevski san, koji nikad ne biste želeli da napustite. Ova plišana oaza je idealan primer reciklaže starih vintidž komada – koji su moderniji nego ikad.

Pearly Interiors

Ovde nameštaju priča celu priču, i nemojte da vas iznenadi ako vam se dekorativna lista želja duplira – ili se trostruko uveća. Slatko, šareno, sa savršenom dozom kiča – ove prostorije će vas ostaviti zamantane.

***

Bonus video: Luvr – najveći muzej na svetu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram