Ovaj stan od 67 kvadrata je savršen primer udobnosti – da poželiš da se odmah useliš u njega

uređenje stana
Foto:Screenshot/Instagram/67quadrat

Vedre boje, zanimljivi oblici i vintidž detalji vraćaju se na velika vrata, a veliku ulogu u kreiranju prijatnog prostora ima i rasveta. Kako sve to ukombinovati?

Uređenje stana ponekad može predstavljati muku, ali važno je imati viziju i ideju. Na sajtu Journal.hr predstavljaju stan koji je oličenje ugodnog prostora u kom bismo rado boravili. Ovaj berlinski stan čisti je primer cozy ugođaja u 67 kvadrata.

Vintidž estetika

Ispunjen zanimljivim umetničkim detaljima, keramičkim ukrasima i rasvetnim telima neobičnog oblika, ovaj stan odlično spaja meke linije, neutralne zemljane boje i vibrantne detalje. Blogerka Sabina na svom Instagram profilu rado deli fotografije svog stana koji će vas osvojiti.

Naglasak je na detaljima koji su odlično uklopljeni u celinu. Sabina je ljubiteljka starinskih vintidž komada nameštaja, kao i kul detalja koji enterijer podižu na jedan viši nivo. Njenim stanom protežu se nežne nijanse koje unose topao, nostalgičan ugođaj u ovaj moderan enterijer.

Ali da bi izbegla dosadnu bež estetiku, u uređenje stana je uklopila pomno odabrane detalje koji pružaju savršenu mešavinu nostalgije i savremenog dizajna i unose dašak vintidž estetike u dom.

Prostor koji odiše svežinom i zanimljivim detaljima

Elementi i dizajn inspirisan prirodom poboljšavaju dobrobit, ističu povezanost s prirodom i bude osećaj ugodnosti i svežine u prostoru – bilo da je reč o prozorima bez zavesa kako biste uživali u pogledu, sobnim biljkama ili pak ekološki osvešćenom detalju za dom.

U ovom stanu svoj dom pronašle su biljke koje savršeno spajaju enterijer s eksterijerom, tj. malenim balkonom.

S prirodom pod ruku ide i svetlost – koje u ovom stanu ne nedostaje.

Osim prirodne svetlosti, svakako se ističu rasvetna tela zanimljivih oblika i dizajna.

Statement detalji poput Zicoli vintidž lampe i Georges svetiljka svakako su središnje tačke ovog stana. Ono što svakako valja istaći je to što ćemo ove godine izbegavati glavna svetla u noćnim satima, a romantična rasveta poput stonih lampi igra glavnu ulogu. Osim što stvaraju posebnu atmosferu, prostor izgleda elegantno i intimno.

Razigrana sofisticiranost

Detalji poput skulpturalnih vaza, nameštaja mekih linija i ukrasnih komada svakako su nit vodilja kada je reč o uređenju ovog berlinskog stana. Dodaju dašak otkačenosti, a još uvek odišu sofisticiranošću. Središte dnevnog boravka svakako je NV gallery stočić koji se svojim zanimljivim dizajnom odlično spaja s trendi shearling foteljom koja je baš poput teddy kaputa – ugodna i meka.

Umetnička dela

Svaki detalj u ovom stanu priča svoju priču, a posebne su svakako slike koje krase zidove. Umetnička dela svakom prostoru dodaju jedan poseban šarm. U prostor su uklopljene bojama, kao i dizajnom i odlično oslikavaju sveukupni ugođaj. Sve u svemu, ovo je primer stana u koji bismo se rado uselili.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram