Najpoželjnije kupatilo u 2022. godini je idealan spoj elegancije i udobnosti

kupatilo
Foto:Shutterstock

Belo i zlatno.

Sajt Houzz je poznat po tome što pruža jedinstveno iskustvo u renoviranju i dizajnu enterijera jer povezuje vlasnike kuća sa stručnjacima i najboljim izvorima za ideje uz koje će mušterije ostvariti ono što žele. Zanimljivo je da su oni izdvojili jedno kupatilo, odnosno fotografju kupatila koja je u godini na izmaku bila najviše puta sačuvana. Tu fotku su ljudi najviše čuvali na svoje uređaje očigledno kao inspiraciju za uređenje svog kupatila.

Sa ovog sajta poručuju da postoji bezbroj načina da napravite kupatilo koje izgleda odlično i dobro funkcioniše. Ali da ne biste mnogo razmišljali, možete da uzmete u obzir izbor koji je privukao najviše pažnje.

Smirenost i udobnost

Ovo najpopularnije kupatilo nalazi se u Vestfildu u Nju Džerziju, a delo je dizajnerke enterijera Rejčel Vejd.

Ona je stvorila miran i privlačan prostor igrajući se suptilnim promenama u tonu i metalnim završnim obradama.

U pitanju je blagi kontrast između belih izduženih pločica i bele kade, dok su topli metalni završni slojevi na ručkama u dodiru sa šarom na zavesi za kadu.

Spoj između sive fuge i mozaik podnih pločica daje prostoriji skladan izgled i odiše opuštenom atmosferom.

I čini se da je baš taj spoj ono što je privuklo mnoge, pa su poželeli da makar neke detalje u svom kupatilu urede slično.

Dodatni izvor za inspraciju mogu da budu i druge Rejčeline kreacije u kojima takođe dominira kombinacija belih pločica i zlatnih detalja.

*

BONUS VIDEO: Boemski salonac u kojem je uhvaćen stari duh Zemuna

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram