Kuća na Avali Sonje i Nikole Lazetića je raj na zemlji, ali zbog jednog detalja na imanju im mnogi zavide

Vila nalik onim u serijama.

Budući da su zajedno gotovo 15 godina i da oboje iz prethodnih brakova imaju decu, dom Sonje i Nikole Lazetića definitivno je tamo gde su svi članovi brojne porodice.

Kako su živeli u jednom od najelitnijih beogradskih naselja, a dom im je bio opremljen po najvišim svetskim standardima, ne čudi to što novo utočište poznatih supružnika nadomak Beograda takođe odiše čistim luksuzom.

Raskošna kuća na Avali okružena zelenilom i svim prirodnim lepotama sada je dom Sonje i Nikole Lazetića, a sagradili su je sa puno ljubavi.

„Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu“, rekla je ova supruga fudbalera  i dodala da su njih dvoje kupili imanje na kojem se nalazi i šuma, a to je detalj na kojima bi im mnogi pozavideli.

„Imamo čak i deo šume u okviru imanja. Za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima, selimo se sa Dedinja“, izjavila je pre par godina supruga proslavljenog sportiste.

Ona je, čini se, jedva dočekala da se skloni od gužve i prepusti prirodi.

Sonja je takođe otkrila da je većinu posla oko radova prepustila svom suprugu, dok su u uređenju učestvovali zajedno, a da je zadovoljna rezultatima i da je njihov novi dom zaista bajkovito mesto kao stvoreno za uživanje, pohvalila se pratiocima na društvenim mrežama.

Iza visoke ograde nalazi se ogroman travnjak o kojem se posebno vodi računa, te je i idealna za njihove kućne ljubimce.

Na travnatoj površini mesta ima i za veliki bazen na kojem atraktivna Sonja provodi sunčane dane, kao i đakuzi savršen za relaksaciju.

U ovom raju sa pogledom na netaknutu prirodu Sonja i Nikola Lazetić vole da ugoste prijatelje i počaste ih večerom pripremljenom na posebno dizajniranom roštilju.

Da sve bude zanimljivije, Sonja je jednom prilikom takođe otkrila da će njihovo imanje imati i ergelu, piše story.rs.

U jednom intervjuu ona je otkrila i kakav način života želi da vodi na Avali.

„Rekla sam Nikoli da moramo što pre da se sklonimo u prirodu gde ćemo se hraniti zdravo i ojačati imunitet. Planiram da na Avali svu hranu kupujem od meštana. Tamo dosta ljudi gaji voće i povrće i imaju domaća jaja, pa će nam prodavati svoju robu. Naš plac na Avali je malo zabačen, a prve komšije su nam divni ljudi.“

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram