Najtajanstvenija žena domaćeg fudbala: Supruga Dušana Tadića je prava enigma

Foto: Credit line: ANP / ddp USA / Profimedia

Dragana ne živi život na Instagramu.

Za razliku od većine kolega, o privatnom životu Dušana Tadića, kapitena fudbalske reprezentacije Srbije – malo se zna.

Pored toga što živi u Amsterdamu gde igra za Ajaks, najintrigantnija stvar jeste njegov brak, odnosno supruga Dragana koja nije „klasična žena fudbalera“.

Dragana je enigma za sve jer „ne postoji“ na Instagramu, što je prilično neobično s obzirom na to da mnoge žene fudbalera redovno objavljuju fotografije iz šopinga, glamuroznih domova i sa luksuznih tretmana.

Nju ne možemo videti u društvu ostalih žena fudbalera, nema je na društvenim mrežama, ne razbacuje se skupim stvarima i nikada se nije pojavila u javnosti sa Dušanom.

Na primer, na Instagramu ima svega dve, tri njene fotografije i to od pre par godina, pa kako sada izgleda, možemo samo da nagađamo.

Draganu niko nije uspeo da slika ni u Kataru, pa se nagađa da je ostala u Holandiji sa decom.

Kao što vidite, ona ne živi život na Instagramu i uživa daleko od medija, u Amsterdamu s porodicom.

Upravo činjenica da izbegava tipičan životni stil žene fudbalera čini je drugačijom od većine ostalih, a čini se da je to privuklo i kapitena naše reprezentacije.

Jedina informacija koja je u poslednje vreme izašla o ovom paru jeste da su kupili nekretninu u mestu u kom žive, od čak dva miliona evra. Ali, ni u nju ne može da se zaviri.

Dušan o svom životu van terena retko govori, a nedavno je za domaće medije izjavio kako vodi miran i dosadan život.

„Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja“.

Podsetimo, Dragana i Dušan u braku su od 2013. godine i imaju dvoje dece – sina Petra i ćerku Taru, a prema rečima Tadićevog oca, kasnio je na sopstveno venčanje zbog treninga.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram