Žene srpskih fudbalera koje žive u senci, a izgledaju kao milion dolara

Foto: Instagram/sergej___21/misszeremski/izzadorable

Atraktivna manekenka koja ne voli da se eksponira.

Većina domaćih fudbalera su u brakovima ili vezama, a neke od njihovih izabranica već dobro poznajete. Međutim, ima i onih koje ne žele da se eksponiraju u javnosti. One ne dele sve detalje o sebi na Instagramu.

Fudbaleri su mnogo puta rekli da ne bi bili tu gde jesu da se pored njih ne nalaze njihove supruge koje plene lepotom, koje im daju snagu i koje svojim trudom uspevaju da održe njihove porodice srećnim i zdravim.

Danas ćemo upravo pisati o njihovim partnerkama, ali o onima koje nisu poznate.

Mia Grujić

Odbojkašica je osvojila srce Marka Grujića još 2017. godine. Oni su prvo bili u vezi, da bi se nedavno venčali. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i nakon nekoliko meseci poznanstva su započeli vezu. Lepa Mia prati fudbalera Porta na svim utakmicama.

Natalija Ilić

Sergej Milinković Savić već je godinama sa Natalijom Ilić. O prelepoj Nataliji koja je osvojila Sergejevo srce se ne zna mnogo, osim da je blogerka. Ona ima veliki broj pratilaca Instagramu, ali profil drži zaključanim.

Dragana Tadić

Jedna od supruga koje vode miran i povučen život, bez velike pompe i skandala jeste Dragana Tadić, supruga fudbalera Dušana Tadića. Oni su od 2013. godine u braku, a Dragana ne propušta priliku da uživo bodri svog supruga sa tribina.

Isidora Kadijević

Nemanja Radonjić, fudbaler FK Torina, u vezi je sa atraktivnom manekenkom Isidorom Kadijević. Ovaj 25-godišnjak iz Niša je nekoliko meseci krio svoju ljubav od očiju javnosti. Naime, ni jedno ni drugo nisu delili puno zajedničkih fotki na svojim Instagram profilima, mada se u međuvremenu situacija promenila.

***

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram