Pogledajte kuću na Avali od 2,5 miliona evra u kojoj je Olga Kurilenko snimala film

Olga Kurilenko
Olga Kurilenko Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ukoliko ste do sada zadivljeno na društvenim mrežama gledali kuće milionera u Holivudu, prebacite fokus na ovu vilu na Avali.

Ova impresivna kuća ima 1.000 kvadrata, bazen i dva kućna bioskopa.  U atrijumu se nalazi se maslina stara 100 godina, a kuća je opremljena high end tehnologijom. Pod je izrađen od sivog granita, a kuhinja od afričkog crnog granita.

Ozvučenje je instalirano u plafone kuhinje, a ono koje je u dnevnoj sobi, a ide uz najtanji televizor na svetu košta 15.000 evra. Nameštaj u dnevnoj sobi, koja ima panoramski pogled na Avalu, je italijanski i dizajniran je po narudžbini.  Kuća ima i solarne panele, a na krovu je bioskop na otvorenom, dok se u samoj kući nalazi još jedan kućni bisokop za zimsku varijentu.

Kuća ima tri spavaće sobe, a glavna master soba ima ulazni garderober i kupatilo s pogledom na pejzaž Avale. Tu je i zatvoreni bazen, teretana, džakuzi, slana soba.

Inače, ovde je nedavno snimljen holivudski film „Misdirection“ sa Olgom Kurilenko koji još nismo imali priliku da vidimo jer je u fazi postprodukcije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram