Koliko košta sofa Ane Brnabić koju u stanovima imaju najbogatiji ljudi na svetu

ana brnabić
Milica Đurđević i Ana Brnabić Foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia / Goran Srdanov/Nova.rs

Nedavno je objavljena fotografija na kojoj je Ana Brabić sa partnerkom Milicom, a pažnju na toj slici je privukla sofa u pozadini. U pitanju je skupoceni komad poznatog dizajnera.

Internetom odnedavno kruži fotografija na kojoj je Ana Brnabić sa partnerkom Milicom Đurđić i sinom. I dok su njih troje u fokusu pored prozora, dosta pažnje ipak privlače skrajnuti detalji. Posebno jedan komad nameštaja.

Kako su nam potvrdili arhitekte i dizajneri enterijera, u pitanju je takozvana bubble sofa, koja je veliki hit u svetu. Najzanimljivije od svega je što je to delo srpskog dizajnera.

To je sofa brenda Roche Bobois, koju je stvorio Saša Lakić, dizajner srpskog porekla koji radi u Francuskoj i Luksemburgu.

Čuveni kauč od mehurića, koji je Saša Lakić dizajnirao 2014, prepoznatljiv je po mekim linijama, trodimenzionalnim presvlakama i živim bojama.

Njegov nameštaj inače oličava miks strogosti i senzualnosti, racionalnosti i strasti.

Taj model, koji je prvobitno dizajnirao Mario Belini, proteklih godina je postao must have komad u uređenju enterijera, pa se čini da ga ima svaki bogataš ili influenser koji drži do sebe.

A očigledno i Ana Brnabić.

Cena bubble sofe, u zavisnosti od modela i boje, ide od 3.000 do čak 15.000 dolara.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram