Jelke poznatih koje će vas oduševiti: Tamara Kalinić nas je baš iznenadila

Foto: Instagram/janxnina;Instagram/tamara; Instagram/bekvalceva; Instagram; marinacosic

Glamur, sjaj i još ponešto.

Sezona praznika je stigla. Onaj najlepši period godine, prepun topline i u najhladnijim danima je konačno tu, a sa njim i sve one male tradicije koje čine decembar najmagičnijim mesecom. Tu spada pre svega ukrašavanje jelke, prvi vesnik zimskih praznika i omiljeni ritual svih uzrsta i dobi. Za neke proces kićenja jelke predstavlja izražavanje lične kreativnosti, za neke stvaranje nezaboravnih trenutaka sa najbližima, dok je za slavne ličnosti i to neka vrsta javnog nastupa.

Domaće poznate ličnosti nam putem društvenih mreža pružaju uvid u raskošne i često zadivljujuće izložbe jelki koje krase njihove domove. Njihove dekoracije postaju simboli raskoši, kreativnosti, a ponekad čak i sentimentalne vrednosti.

Teme koje biraju za svoje božićne jelke često odražavaju njihove lične ukuse i interesovanja. Neki će možda više voleti minimalistički pristup, poput influenserke Tamare Kalinić, za koju je poznato da bira minimalizam i kada je reč o modi, ali i dekoraciji. Ona je odabrala jednostavne bele ukrase.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Potpuno drugačije od nje, food blogerka Mila Vujisić, poznata pod nazivom Mila’s homemade, odabrala je roze i zlatne ukrase, koji zrače sofisticiranošću i elegancijom.

Glumica Tamara Dragičević podelila je presladak video, gde zajedno sa sinom i u društvu kuce, ukrašava jelku. Mnoštvo sijalica i figurica blještale su sa svih strana. Ipak, poseban detalj činila je topla praznična atmofsera koju je ovaj trojac formirao.

Za mnoge zvezde, ukrašavanje jelke je porodična stvar. Neke poznate ličnosti uključuju svoju decu u proces ukrašavanja, a jedna od njih je i glumica Marina Ćosić, koja je zajedno sa ćerkicom Sofijom ukrasila jelku.

Među najlepše okićenim jelkama se našla i našla i ona koja se nalazi u domu naše poznate glumice Nine Janković. Ona je zajedno sa sinom i ćerkom dekorisala božićno drvo, a što se tiče boja – plava, crvena, bela i zlatna su se savršeno složile. Ovoj originalnoj dekoraciji ništa nije falilo, a centralni deo je zauzela velika crvena mašna koju je postavila njena ćerka.

Tu je i Nataša Bekvalac, koja je sve oduševila fotografijom prepunom ljubavi. Ona je sa svojim ćerkicama pozirala u pidžamama ispred glamurozno okićene jelke.

Iako su jelke poznatih zaista vredne divljenja i možda mogu da pruže pomalo inspriracije, praznici su ipak mnogo više od glamurozne dekoracije, bez obzira na slavu ili bogatstvo, duh zajedništva i radosti je ono što prazničnu sezonu zaista čini posebnom.

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram