Ukrasi za jelku koje ćete kupiti danas, a koristiće ih i vaša deca kad porastu

Foto: Shutterstock

Lepi i kvalitetni.

Praznici su vreme okupljanja porodice i najlepše uspomene iz detinjstva budi ukrašavanje jelke i čitavog doma.

A posebno je lepo imati tradiciju pažljivog čuvanja lepih, kvalitetnih ukrasa koje u ovo doba godine ponovo iznosimo i divimo im se.

Novogodišnji ukrasi za jelku danas su pristupačni i za jako mali novac možete da unesete čaroliju u dom. Ali ipak, lepo je i da investirate u staklene, porcelanske ili drvene ukrase koji najduže traju i mogu ih naslediti i vaša deca. Tako da će vam dobro poznati dekor uvek buditi nostalgična osećanja na sve te zime koje ste proveli nasmejani.

Evo šta smo izdvojili iz trenutnih kolekcija.

U popularnom Zara Home videli smo preslatku vevericu koju ćete jedva čekati da vidite svake godine. Takođe, staklena kugla sa efektom ogledala izgleda spektakularno na svakoj jelci. Tu je i ukras u obliku suze, takođe od stakla, sa suptilnim motivima.

Foto: Zara Home, 899 RSD
Foto: Zara Home, 1.490 RSD
Foto: Zara Home, 1.190 RSD

Komuna market prodaje razne ručno rađene stvari iz Srbije, a tamo smo videli zanimljive ukrase za jelku. Drveni okrugli ukras dolazi u nekoliko motiva, mi smo izdvojili pingvina, ali i ostali su preslatki i daće lep pečat jelci. Zvezda od porcelana izgleda jako elegantno.

Foto: Komuna, 330 RSD
Foto: Komuna, 800 RSD

Coin Casa je poznata po ponudi ručno oslikanih staklenih ukrasa – tri kugle su nas oduševile. Jedna je za detaljem u vidu perja, a druge dve su u nežnim bojama koje se lako uklapaju u sve palete.

Foto: Coin Casa, 1.090 RSD
Foto: Coin Casa, 2.890 RSD
Foto: Coin Casa, 849 RSD

IKEA ove godine ima prozirne staklene kugle za sve koji vole nešto drugačije.

Foto: IKEA, 1.299 RSD

CasaBianca ima ukrase koji su čist luksuz. Kugle koje smo izdvojili su raskošne i sigurno će izazvati divljenje vaših gostiju – rezervišite im posebno mesto na jelci.

Foto: CasaBianca, 5.400 RSD
Foto: CasaBianca, 980 RSD
Foto: CasaBianca, 890 RSD

Šara rukotvorine prave unikatne goblene za najorginalniju jelku. Mali goblen prečnika 14cm košta 1.000 dinara, a veći prečnika 17 cm 1.300 dinara.

Sugar by Maja novogodišnje kugle su egzotične i posebne, a koštaju 3.600 dinara po komadu.

***

BONUS VIDEO: Boemski salonac u kojem je uhvaćen stari duh Zemuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram