Najprodavaniji IKEA proizvod svih vremena

Foto: Credit line: Paul Bradbury / Hoxton / Profimedia

Na svakih pet sekundi proda se jedna ova polica.

Nameštaj iz IKEA-e prepoznatljiv je po jednostavnom dizajnu, kvalitetu i pristupačnim cenama, a nakon niza godina određeni proizvodi posebno su se izdvojili i proslavili.

Najpopularniji proizvodi dolaze iz različitih područja, a među njima su stočići, fotelje, stolice, kreveti. Mada, daleko najprodavaniji komad nameštaja iz IKEA-e je Billy polica za knjige.

Ova polica svoju popularnost može pripisati nekolicini faktora: jednostavnom dizajnu, vrlo pristupačnoj ceni, a i lako ju je prilagoditi prostoru.

„Procenjuje se da se svakih pet sekundi negde u svetu proda jedna polica za knjige Billy. Prilično impresivno, s obzirom na to da smo je lansirali 1979. To je izbor ljubitelja knjiga koji nikada ne izlazi iz mode“, stoji na zvaničnoj IKEA stranici.

Ali, ovo nisu jedini razlozi. Billy polica se razlikuje od ostalih jer se može rasporediti prema vašim potrebama. Dizajn se može izraditi tako da odgovara mnoštvu prostorija različitih veličina, što je čini idealnim dodatkom za dom bilo koje veličine.

U 2022. godini lansirane su Billy police u novijim, modernijim bojama, te u modelu prilagođenom kružnim prostorima, pa ih tako možete naći sa staklenim vratima, otvorene, sa fiokama.

Najpopularniji hack je built-in opcija, odnosno police možete slagati u nizu i spajati jednu sa drugom, što će finalno izgledati kao ugradni ormar u zidu. Najjednostavniji odblik ove police košta 6.999 dinara.

***
BONUS VIDEO: Boemski salonac u kojem je uhvaćen stari duh Zemuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram