Dobila je zadatak da transformiše stan za dve nedelje – rezultat oduzima dah

Foto: Instagram/doerfler_interior's profile picture doerfler_interior

Zaista neverovatno.

Angelina Dörfler, dizajnerka enterijera i vlasnica poznatog studija za uređenje doma u Beču, podelila je zanimljiv projekat na svom Tik Tok nalogu.

Ona kaže da je imala izazov da za samo dve nedelje potpuno renovira stan, i da ni sama nije verovala da će uspeti na vreme da završe.

Od starih oronulih zidova, vrata sa kojih je boja bila potpuno skinuta i parketa koji je na mestima pucao, Angelina je za kratko vreme stvorila pravi raj koji odiše sofisticiranim luksuzom.

Bež, bela i boje drveta preovlađuju, a uz prirodnu svetlost koja dolazi kroz velike prozore ceo prizor deluje kao sa naslovne strane nekog magazina. Pritom Angelina očigledno pridaje dosta značaja detaljima, te se na svakom ćošku mogu videti zanimljive lampe, ramovi, stočići, knjige koje zamenjuju postolja za svećnjake, ćebad.

Ipak, zbog toga je naišla na mnoge kritike svojih pratilaca koji kažu da je stan vrlo nepraktičan, ili da je previše jednoličan. Većina se ipak slaže da je baš ovakav prostor mnogima stan iz snova.

Ono što je posebno zanimljivo, a što je mnogima teško da poveruju, je i da su prozore i lajsne na zidovi ona i njen prartner sami ugrađivali, kao i da je ormar kombinacija nekoliko Ikeinih proizvoda koje su sami organizovali.

Ipak najinteresantnije, a možda i najkorisnije, je kako su prekrili radijatore, koji u većini stanova ruše sliku uređenog enterijera, pa možda i vama posluži:

Bonus video: Aleksandrino kupatilo kao iz bajke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram