Fenomenalna transformacija oronule šupe u koju bismo se odmah preselili

Foto: TikTok/excusemyreading

Ako vam fali inspiracije za stare kućice, našli smo super ideju.

Ova Ceren pretvorila je svoju staru oronolu šupicu u pravi mali raj.

Ova 41-godišnjakinja iz Kembridža je od prazne ostave napravila biblioteku koja je pravo malo utočište.

Ova je po zanimanju programerka i web dizajnerka, ali je svoju kreativnost i ljubav prema knjigama, koju gaji još detinjstva, pretočila u pravi mali projekat.

Njena biblioteka u dnu dvorišta podseća na prizor iz klasičnog britanskog filma. Okružena zelenilom, uz lampice i dekorativne predmete koji čine ceo prostor još magičnijim, pogotovo zimi kada je celo dvorište prekriveno snegom, deluje kao kadar kom samo nedostaje Kejt Vinslet (iz filma The Holiday).

Ona vrlo često deli snimke na Tik Toku u kojima prikazuje kako se sa (uvek vrlo zanimljivim) šoljama približava biblioteci, a njeni pratioci ne kriju oduševljenje. Neki od komentara koje dobija su: „Život koji bismo svi želeli“, kao i ,“Prosto obožavam tvoju biblioteku, knjige i šolje!“

Ja bih bila prva koja bi se ušuškala ispod pokrivača, uz omiljenu knjigu i šolju kafe.

Ono što u celom ambijentu posebno privlači pažnju su roze vrata koja se fenomelano slažu uz crne daske i ravan krov.

@excusemyreading So this happened. If only I could find lilac paint. I am thinking maybe i should repaint it orange? Idk? #gardenlibrary #diymakeover ♬ Cool Kids (our sped up version) – Echosmith

Pored toga, Ova posebnu pažnju obraća i na najmanje detalje, ona pažljivo bira izdanja i korice knjiga. Ističe da voli vintage izgled i zanimljive ilustracije, koje se savršeno uklapaju uz bele otomane.

Bonus video: Transformacija stana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram