Zvezda „Uvoda u anatomiju“ o 15 sati porođaja pod maskom

Kamila Ludington glumica
Kamila Ludington Foto: Instagram/camillaluddington

Glumica iz serije "Uvod u anatomiju" Kamila Ludington izdržala je 15 sati kontrakcija ma porođaju i to dok je nosila masku.

Zvezda „Uvoda u anatomiju“ je u avgustu rodila drugo dete, sina Lukasa Metjua, a u novom intervjuu u emisiji The Kelly Clarkson Show se prisetila izazovnog porođajnog iskustva tokom pandemije koronavirusa. Kako je rekla, oseća se povezano s brojnim drugim majkama koje su rađale u ovako neobičnim vremenima.

„To je drugačije iskustvo. Morala sam da se porađam s maskom, što je, otprilike, bila najveća stvar. Dakle, više od 15 sati sam nosila masku. Bilo je intenzivno“, ispričala je.

Vodeiteljka emisije je priznala kako nije sigurna da bi izdržala takav porođaj.

„Klaustrofobično je“, složila se Ludington.

Iako joj ovo nije bila prva trudnoća, priznaje da joj je ovo iskustvo bilo puno stresnije od prethodnog.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Nisam samo bila zabrinuta zbog moguće zaraze kovidom i zbog toga što bi to potencijalno moglo da znači za moju trudnoću, brinula sam se i zbog stvari poput toga da moj suprug ne može prisustvovati porođaju“, rekla je.

Njen suprug nije mogao biti prisutan tokom pregleda, pa nisu mogli da podele te trenutke. Takođe, priznaje da joj ni u jednom trenutku „nije palo na pamet“ da će morati da nosi masku tokom porođaja.

„To jednostavno nije bilo nešto o čemu sam razmišljala i kad sam saznala da ću morati da nosim masku, zaplakala sam. Potpuno sam razumela važnost nošenja maske, ali sam se uplašila. Kontrakcije su toliko fizički iscrpljujuće, da nisam mogla da zamislim da im dodam i masku“, ispričala je glumica.

Na kraju joj je tokom porođaja toliko drugih stvari bilo na umu, da jednostavno većinu vremena nije bila svesna toga da nosi masku.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram