Fitnes instruktorka pokazala višak kože posle porođaja

fitnes
Foto: Instagram

Australijska fitnes zvezda Emili Skaje pokazala je višak kože na stomaku devet meseci nakon porođaja i pozvala novopečene mame da prestanu da se upoređuju ​​s drugima.

„Nedavno je jedna poznata osoba pokazala svoj super ravan stomak 11 dana nakon što je rodila dete“, započela je Emili svoju objavu na Instagramu. Dodala je da je srela brojne majke koje su takve fotografije uznemirile i naterale da kritički gledaju na sopstveno telo. I Emili je majka dvoje dece, trogodišnje ćerke Mije i devetomesečnog sina Izaka, a sada ponosno pokazuje svoj „nesavršen“ stomak.

„Ne možemo kontrolisati šta drugi ljudi odlučuju da objave, ali možemo da preuzmemo kontrolu nad načinom na koji im dopuštamo da utiču na nas“, poručila je.

Pročitajte još:

Otkrila je kako i dalje, devet meseci nakon porođaja, ima višak kože, a osvrnula se i na iskustvo prve trudnoće. Kako kaže, uprkos čestim treninzima i zdravom načinu života, nakon rođenja ćerke joj je trebalo oko godinu dana da se potpuno vrati u formu.

„Pitala sam se zašto se toliko drugih fitnes profesionalki nakon porođaja brzo vratilo u formu, a ja nisam. Osećala sam se kao varalica jer sam fitnes instruktorka, a nisam izgledala fit“, priznala je.

Ipak, u međuvremenu je naučila da drugačije gleda na svoje telo. Fokusirala se na svoj cilj i ne želi da se upoređuje s drugima.

„Preponosna sam na sebe i toliko cenim svoje telo i ono što je učinilo i što i dalje čini za mene i moje bebe“, zaključila je u objavi koja je izazvala lavinu pozitivnih reakcija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram