Zašto Megan i Hari ovog Božića nisu kupili poklon sinu

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Katolički Božić omiljen je praznik deci širom sveta, zbog običaja darivanja vezanog za ovaj praznik. Dok se čini da bogati poklanjaju svojoj deci sve što požele, kraljevski par Megan i Hari postupaju drugačije.

Prema navodima medija, princ Hari i Megan Markl odlučili su da sinu ove godine ne daju poklone – a da umesto toga urade neki humani gest u njegovo ime.

Kako piše New Zealand Herald, par je stupio u kontakt sa lokalnom kompanijom za trikotažu Make Give Live i kupio je 100 kapica u ime svog sina. Osnivačica organizacije Kler Konza opisala je pismo koje je dobila od vojvode i vojvotkinje od Saseksa kao divan poklon.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Make Give Live (@makegivelive)

Pročitajte još:

„Kako Make Give Live radi po sistemu da za svaku kupljenu kapu jednu doniramo, ovo će omogućiti grupi da napravi dodatnih 200 kapa koje će sledeće zime deliti porodicama kroz razne dobrotvorne organizacije“.

Megan i Hari su već fotografisali sina u kapi ove kompanije u januaru 2020. godine, a iz Make Give Live tvrde da im je to povećalo prodaju, pa samim tim i donacije.

Inače, par je nedavno objavio  svoju prvu božićnu čestitku od kada su se preselili u Kaliforniju i pokazali svetu Arčijevu crvenu kosicu.

Čestitku je izdala organizacija za brigu o životinjama Mejhju, sa sedištem u Londonu, čija je 39-godišnja Megan pokroviteljka.

Izvor: The Duke and Duchess of Sussex

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram