VIDEO Snimak klinca koji je ukrao venčanje mami i tati je čista sreća

Foto: Jim Forrest / ImageSource / Profimedia

Pa da li ste videli nešto slađe danas?

Šetnja do oltara je najveći trenutak za bilo koju mladu, ali za Kristi Mihelih iz Mičigena, to je bilo poseban događaj koji neće skoro zaboraviti.

Kristi se spremala da se uda za Bobija, kada je njihov dvogodišnji sin Pirson nesvesno ukrao predstavu.

Čim je primetio da mu se mama pojavila na kraju oltara, Pirson je uskliknuo i brzo potrčao ka njoj. Bio je to simpatičan i divan trenutak koji je uhvaćen i fotoaparatom i na kameri.

„Obojica su me ugledali i vilice su im pale, a on je rekao, ‘A?’ kao da je bio kao, ‘Ćao mama!’ i snažno se rukovao sa obema rukama, a onda je samo jurnuo prema meni,” priseća se Kristi.

„Bila je to najslađa stvar. Mislila sam da će samo stajati i čekati me, ali ne, on je dotrčao do mame.”

Kristi je podelila video klip na Instagramu prošle nedelje i od tada je pretrpan komentarima i porukama.

„Što se više deli, to sam srećnija jer su nam sada potrebne srećne stvari u životu“, rekla je ona.

„Uvek smo planirali da Pirson bude nosilac prstena jer je on tako otvoren, harizmatičan, po prirodi mali zabavljač, i mislili smo da bi ovo bila savršena uloga za njega. Prethodnog dana, na probnoj večeri, nije baš išlo tako“, rekla je Kristi. „On je zaista samo želeo da trči okolo i da bude dvogodišnjak.“

Dodala je da nije očekivala da će na venčanju sve biti po planu i dodala: „On je definitivno, na svoj mali estradni način, uradio divan posao i sve nas iznenadio najsrećnijom reakcijom na mene, videvši me doteranu.”

Mihelich je rekla da je to što je videla Pirsonovu reakciju bila više nego što je ikada mogla da traži, prenosi GoodMorningAmerica.

„Bio je toliko srećan da nije mogao da se obuzda. Samo je otrčao niz prolaz na mene i iskreno nikada nisam osetio slađi trenutak u svom životu. I nikada neću zaboraviti taj osećaj.”

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram