Koliko košta venčanje na otvorenom u najlepšim vilama u Srbiji

venčanje
Foto:Shutterstock

Najlepše lokacije u našoj zemlji za venčanje iz bajke.

Dvorac Kaštel

Od davne 1820. godine kada je svečano otvoren, dvorac Kaštel bio je svedok brojnih ljubavnih priča. Ukoliko poželite da i vaši najlepši trenuci ostanu zauvek sačuvani od zaborava iza zidina dvorca, tu možete da napravite svadbeno slavlje.

Kapacitet je do 180 osoba, a tu je i bašta za venčanja na otvorenom do 500 mesta.

Dvorac se nalazi u Ečkoj, a cena po mestu je od 35 do 50 evra.

Vinarija Tarpoš

Koncept ovog restorana je zasnovan na pasiji vlasnika prema vinu i hrani kao načinu življenja. Restoran Tarpoš, kao i vinarija, nalazi se usred vinograda, sa čije terase se pruža pogled daleko ka Venčacu i Bukulji i u dubini ka Aranđelovcu, piše balkanwedding.

Cena za mesto po gostu za svadbu u ovom restoranu u srcu Šumadije košta od 40 do 70 evra.

Belgrade Hills Villa

Luksuzna vila poseduje salu za proslave do 160 sedećih mesta, a za vaše venčanje iz snova na otvorenom pored bazena kapacitet je do 310 sedećih mesta (za koktel varijente kapacitet je znatno veći). Otvoreni prostor vile u prelepom ambijentu Zvezdarske šume sa otvorenim bazenom idealan je za organizovanje proslava na otvorenom.

Vila raspolaže prostorom od 500 m2 i ima osam apartmana, sopstveni parking. Cena mesta je od 55 do 75 evra, pišu na sajtu ludikamen.

Vila Jugovo S

Vila Jugovo S vam daje mogućnost da svoje slavlje podignete na poseban nivo i doživite nezaboravno iskustvo. Svečana sala ima kapacitet od 350 mesta, smeštena je na obali Dunava kod Smedereva i odiše elegancijom, stilom i domaćinskom toplinom.

Mala svečana sala (restoran) ima kapacitet od 65 mesta, a u sklopu vile nalazi se i terasa sa zanosnim pogledom na Dunav, koja broji 70 mesta.

Sveobuhvatna ponuda menija za salu je od 26 do 38 evra po mestu, a za terasu pored Dunava za vaše venčanje na otvorenom je od 50 do 70 evra.

Hotel Villa Breg

Ova luks vila se nalazi u banatskoj ravnici, na obroncima vršačkih planina. Restoran Eol raspolaže sa 150 mesta i sa 50 mesta na delimično pokrivenoj terasi sa koje se pruža pogled na Vršac. Prelep ambijent restorana učiniće vašu svečanost veličanstvenom.

Cena po mestu je od 30 do 55 evra.

Vila Green Day

Bilo da pravite vintage, shabby chich, country, rustic venčanje, sve to možete da sprovedete u delo u vili Green day. Otvoreni deo upotpunjuje dojam prolećnog povetarca, miris tek pokošene trave, đuskanje do 150 osoba pod sjajem fruškogorskih zvezda, a zatvoreni do 130 osoba. U ponudi je i kompletna organizacija i mogućnost smeštaja.

Vila se nalazi u Irigu, a cena za mesto je od 27 do 35 evra.

Mona Hill

U srcu Šumadije u selu Lipovac na 70 km od Beograda nalazi se porodična oaza mira sa prelepim pogledom na Oplenac. Luks opremljena kuća sa bazenom tu je za sva vaša slavlja na otvorenom. Mona Hill ima u ponudi i smeštaj sa tri spavaće sobe, terasom i letnjikovcem.

Cena po gostu u ovoj vili kod Topole je od 25 evra.

BONUS VIDEO: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram