Viralan video mame koja bebu doji samo na jednoj strani

Foto:printscreen/instagram/abbieherbert_

Influenserka Abi Herbert nedavno je na svom TikTok profilu okačila video gde se požalila na jedan neočekivan problem sa kojim se suočila tokom dojenja svoje šestomesečne ćerke Popi.

„Od prvog dana je iz nekog svog razloga birala isključivo desnu dojku i ja sam joj to pružila. Međutim, ispostavilo se da su zaboravili da mi kažu šta su posledice u tom slučaju, kada se beba doji samo na jednoj strani. Kao što vidite – desna dojka mi je sada tvrda kao kamen i izgleda kao da sam u nju ugradila implant“, podelila je Abi u videu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abbie Herbert (@abbieherbert_)

Na snimku se jasno vidi kako joj je desna dojka zaista mnogo veća u odnosu na levu, ali je blogerka ubrzo okačila još jedan video u kom se vidi da to nije baš uvek slučaj. Nakon što je Popi večerala, grudi su joj se vratile u normalno stanje i izjednačile se. Međutim, već nakon 12 sati jedna dojka se ponovo uvećala.

@abbieherbert_Will this go back to normal? ##momlife ##momsoftiktok ##momtok ##comedy ##itsnotajoke ##fyp ##4u ##surprise ##thisisme ##help ##babiesoftiktok ##babymama ##babytok♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Portal „The Sun“ koji je preneo njenu priču uz objašnjenje stručnjaka da je ovo prirodna reakcija tela. Organizam počne da proizvodi više mleka na jednoj strani kako bi zadovoljila bebine potrebe i ono što traži.

Kako stručnjaci ističu – nema razloga za brigu jer nakon što se prestane sa dojenjem, dojka će se smanjiti i vratiti u približno istu veličinu.

Abi Herbert priče iz svog porodičnog života deli i na Instagramu gde je prati više od milion ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abbie Herbert (@abbieherbert_)

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram