Šta Megan Markl radi sa sinom svakog dana posle vrtića

Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Prelepa rutina mame i sina.

Megan Markl i princ Hari napustili su kraljevsku porodicu početkom 2020. da bi se preselili iz Velike Britanije u Kaliforniju.

Njihov sin Arči sada ide u vrtić u SAD, a u intervjuu koji je Megan Markl dala za The Cut opisana je njihova rutina.

Novinarka Alison P. Dejvis je napisala: „Arči nekako zna da je njegova majka na kapiji njegovog vrtića i pre nego što je učiteljica i otvori da ga pusti. Toliko je uzbuđen što je vidi kako svojim malim glasom ponavlja ‘mama, mama, mama’ dok trči ka njoj i ostavlja kutiju za ručak na zemlji. Ona ga prihvati u veliki zagrljaj tako pun iskrenih emocija da oboje zatvaraju oči“.

Novinarka je takođe iznela neke detalje o putovanju kolima koje je podelila sa Megan i Arčijem kada su se vraćali kući nakon vrtića.

„Vožnja automobilom do njihove kuće je veoma užurbana, diktirana hirovima i obrascima razgovora malog deteta. Arči, jedući kesadilju, želi sam da spusti prozor, ali ne dok ne dođemo do određene ogromne žive ograde koju misteriozno favorizuje“, piše Dejvis.

Takođe otkriva da, ako Arči zaboravi da kaže „molim te“ ili „hvala“, Megan ga podseća „da maniri čine čoveka“.

Kada se zaustave na semaforu, Megan uzima potpuno novi crni ranac iz prtljažnika vozila i predaje ga članu svog obezbeđenja kako bi ga dao beskućniku na uglu.

Poenta tog gesta je da nauči Arčija da ljudi žive u različitim uslovima, piše Dejvis u The Cut.

***

BONUS VIDEO: Jelena Đoković: Šta me je privuklo konceptu svesnog roditeljstva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram