Šok ispovest mame: Ne podnosim svoju ćerku (9), izbegavam je

Mama
Foto: Yummy_pic / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedna mama je priznala nešto što je izazvalo gomilu reakcija na mrežama. Ona ima troje dece i kako kaže - jedno joj se ne sviđa i ne voli sa njom da provodi vreme.

„To je moja mala mračna tajna. Ne sviđa mi se moja najstarija ćerka i ne volim da provodim vreme s njom. Imam troje dece od koje dvoje mlađih obožavam. Prema njima imam osećanja kakva verovatno većina ljudi ima prema svojoj deci. Moj sin i mlađa ćerka nisu savršeni, ponekad i s njima imam problema, imaju ispade i svoje mane, ali ih svejedno obožavam. Volim da provodim vreme s njima, sviđa mi se kakvi su, sviđaju mi se“, ispričala je za portal Kidspot, a prenosi Index.hr.

Ista situacija nije, ističe, s najstarijom ćerkom Lili, koja ima devet godina.

Pročitajte još:

„Dok je još bila beba, imala sam prema njoj ista osećanja kao prema svojoj drugoj deci. Ali kad je malo odrasla, recimo do predškolskog i kad je počeo da se pokazuje njen karakter, moja su se osećanja promenila. Da ne bude zabune, ja nju volim, samo mi se ne sviđa, u tome je razlika“, objasnila je.

Ova mama je otkrila i šta joj se ne sviđa kod male Lili.

„Ne sviđa mi se kakav joj je karakter i kako se ponaša. Namrgođena je, sebična, razmažena i stalno drami. Takva je u školi, kod kuće i u vanškolskim aktivnostima. Nikad ne želi da prihvati svoje mane ili posluša zašto je nešto pogrešno uradila“, navodi.

Iako Lili ima puno prijatelja i dobro se slaže sa bratom i sestrom, mama priznaje da je izbegava.

„Nervira me kako se ponaša, kako govori i ono šta govori. Stalno smo u sukobima. Kad pokušam nešto da joj objasnim, uvek završim ljuta i frustrirana. Čak i kad smo na odmoru, ne mogu biti s njom duže od sat vremena“, priznaje.

Njena frustracija je tolika da je sad suprug preuzeo brigu oko Lili.

„On se trudi da mi pomogne oko mojih osećanja i stalno govori da je ponašanje problematično, ne osoba. Ali kad to pokušam da gledam na taj način, za mene je njeno ponašanje neodvojivo od njene ličnosti. Sad se tako osećam 95 odsto vremena, čak i kad se ne ponaša razmaženo. Pre sam se trudila da provodim više vremena s njom, ali sad to više ne mogu. Nadam se da će se ona s vremenom promeniti i prestati da se ponaša ovako kad bude starija. Zaista ne želim zauvek ovako da se osećam, želim da mogu da uživam u vremenu provedenom s njom isto kako uživam s njenim bratom i sestrom“, zaključila je.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram