Sofija Vergara: Kako izgleda biti samohrana majka sa 19

Sofija i Manolo
Sofija Vergara sa sinom Manolom; Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Glumica Sofija Vergara ostvarila je karijeru uprkos tome što je postala majka sa 19 godina. Ipak, još se seća koliko je morala da se žrtvuje.

Sofija Vergara bila je udata za Džoa Gonzalesa od 1991. do 1993. i s njim je, kad je imala samo 19 godina, dobila prvog sina, Manola. Od Gonzalesa se razvela i ostala samohrana majka.

„Bila sam zaista mlada kada sam se razvela od njegovog oca, pa sam ga odgojila pokušavajući da mu dam najbolji primer i pružim mu najbolje što sam mogla. Kad mi ljudi daju komplimente za njega, kad govore kako je lepo vaspitan, kako je šarmantan, zabavan i zna da se ponaša, sve žrtve se isplate“, kaže Sofija.

Iako se ne kaje što je tako mlada postala majka, smatra da bi sve bilo lakše da je Manolo stigao 10 godina kasnije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Seća se kako joj se slamalo srce svaki put kad bi zbog posla morala da ga jako malog ostavi kod bake na čuvanju.

„Majčinstvo ima mnogo veze sa instinktom, osećajem odgovornosti, posvećenosti, pa čak i opraštanjem sebi samoj“, objasnila je za hispanske medije, a prenosi Brightside.

Danas bi za Sofiju Vergaru i njenog sina neupućeni pomislili da su par, prati je na crvenim tepisima, a ludo se zabavljaju i dok zajedno kuvaju, putuju… Ona, ipak, i dalje brine kad se Manolo noću vraća kući i još ima potrebu da ga savetuje da „mućne glavom“.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram